Вентилаторни конвектори BURNiT

konvektori_2020

Вентилаторните конвектори са предназначени за целогодишна климатизация както на малки еднофамилни къщи, така и за офиси, хотели, обществени сгради, търговски помещения и производствени халета. Като част от отоплителна или климатична система, конвекторът изпълнява функцията на отоплително и охладително тяло. Гамата вентилаторни конвектори BURNiT са разработени с отличен дизайн, който лесно се съчетава с всеки вътрешен интериор и включва четири основни модела, с възможности за избор на различни мощности и опции:

Универсален вентилаторен конвектор BURNiT. Моделът веднага ще ви спечели с елегантния си дизайн и впечатляващ набор от функционалности. Ефективното му приложение като енергоспестяващ уред за отопление и охлаждане е само началото. Освен това той предлага филтрация и пречистване на въздуха, благодарение на вградения миещ се филтър. Управлението на конвектора се осъществява с помощта на съвременен LED контролер с три степени на интензивност на вентилатора.

konvektori_2020

В зависимост от специфичните нужди на всяко помещение, вентилаторните конвектори BURNiT FCB могат да бъдат закупени в 9 различни мощности. Това позволява правилното разпределение на температурата в отопляваните площи и намалява разходите за гориво.

Вентилаторен конвектор BURNiT Slim FCS. За да пести място в помещението, специално разработеният дизайн е по-тънък от обичайния (само 13 см.) и осигурява възможност за монтаж както на пода, така и на стената.

konvektori_2020

В  отговор на индивидуалните нужди на всеки клиент, конвекторът може да бъде поръчан в пет различни мощности и с две разновидности на управлението, благодарение на които контрола на температурата се осъществява по най-удобния за клиента начин:
– FCS LED – с дискретно LED управление с тристепенен контрол на вентилатора;
– FCS Smart – с сензорно управление и модулиращ мотор на вентилатора.

konvektori_2020

Вентилаторен конвектор за вграждане BURNiT FCBWC – практичен модел, позволяващ както таванен, така и подов монтаж. Ако искате да се радвате на комфортна топлина през зимата и приятен хлад през лятото, но без да нарушавате интериорния си дизайн с отоплителни уреди, радиатори и климатици, то вентилаторните конвектори за вграждане BURNiT са създадени точно за вас.

konvektori_2020

Касетъчен вентилаторен конвектор BURNiT CFCB – предназначен за таванен монтаж.

Също както и предходния модел, и този тип конвектори са незабележими и значително по-тихи, в сравнение с другите моторни уреди за отопление и охлаждане. Работата им е високо ефективна и икономична, а поддръжката – бърза и лесна. Всички тези предимства превръщат климатизацията с вентилаторни конвектори BURNiT правилния избор в дългосрочен план.

konvektori_2020

Освен че са икономични и лесни за монтаж, конвекторите BURNiT печелят симпатиите на клиентите с факта, че не изсушават въздуха в стаята, а напротив – подобряват качеството му, благодарение на вградения, миещ се филтър, който непрекъснато го пречиства. Освен това, конвекторите затоплят помещението сравнително по-бързо, като по този начин намаляват сметките за отопление и осигуряват по-бързо желания комфорт у дома.

Използването на висококачествени компоненти гарантира безшумна и ефективна работа, както и дълъг експлоатационен период. Мощността на конвектора е значително по-голяма от тази на обикновения радиатор, работещ на естествена конвекция. Благодарение на това постигате желаната температура само за няколко минути след включване.

Допълнително предимство на всички модели от гамата е това, че за разлика от климатика, през топлообменника на конвектора тече вода, а не фреон, благодарение на което конвекторът има една и съща ефективност, независимо от разстоянието, на което се намира от чилъра или котела. Използването на водата като топлоносител ви дава свободата да избирате вида на горивото, с което работите в зависимост от това, кое е икономически по-изгодно за дадения регион или време.

За контакт и повече информация – BURNiT.