Вентилите Acvatix на Siemens вече и в онлайн вариант

Вентилите Acvatix на Siemens вече и в онлайн вариант

С помощта на линията имате възможност да изберете правилните вентили за всяко приложение директно от страницата на компанията. Също така можете да свалите приложението на Вашия компютър. Предимства на онлайн версията са непрекъснатата актуализация на данните, както и приложението за окомплектоване с подходящи задвижки.

Гамата вентили и задвижващи механизми от серията Acvatix представлява цялостно решение за ОВК системи, гарантиращо максимална точност на регулиране и висока енергийна ефективност. Независимо дали се избират вентили с електрохидравлични, електромагнитни задвижки или комбинирани вентили, продуктите от серията Acvatix значително намаляват консумацията на енергия и редуцират експлоатационните разходи.

Продуктите се характеризират с дълъг експлоатационен живот и отговарят на широк кръг изисквания по отношение на хидравликата и управлението на отоплителни или охладителни системи. Особено подходящи са за системи за централно отопление/охлаждане, парни и водопроводни инсталации, както и при модернизация и ремонти на съществуващи системи.

Онлайн линията за избор на вентили можете да видите тук.


Вижте също...