Viadrus – повече от 120 години надеждност и ефективност

VIADRUS

Екотерм Проект ЕАД, водеща фирма за отоплителна техника на българския пазар, отново представя на своите клиенти продукти с изключително качество. Чугунените радиатори и котли на твърдо или течно и газообразно гориво, произведени от известната чешка фирма с традиции VIADRUS, впечатляват със своята надеждност и ефективност.

Като дългогодишен партньор на VIADRUS, Екотерм Проект ЕАД предоставя възможност на своите клиенти да постигнат удобство и сигурност в битова среда. Ръководени от главните принципи на бизнеса на отоплителния сектор, като пренасяне на топлина, термодинамика и механика на флуидите, фирмата VIADRUS предлага експертно обслужване на крайните потребители и сервизни специалисти, като се нарежда сред водещите фирми в Централна Европа в производството на чугунени котли на твърдо гориво и течно или газообразно гориво, радиатори, топлообменници и др. Основана през 1888г., VIADRUS има собствена леярна, най-голямата в Чехия, и развойна дейност, благодарение на които развива дългогодишно, но модерно know-how и произвежда продукти с висока надеждност. Доказателство за качеството на производството, в което участват над 1000 работници, са притежанието на сертификатите ISO 14001 и ISO 9001.

Убедени в качеството на производството, Екотерм Проект ЕАД гордо предлага на българския пазар чугунени водогрейни котли на твърдо гориво VIADRUS U 22, U 22 Basic и U 26, които от десетилетия се използват като надежден и икономичен източник на топлина. Предназначени за работа в отоплителни системи на малки и средни обекти, с температура на водата до 90°С, котлите на VIADRUS са идеални за изгаряне на твърдо гориво, като дърва, въглища или битов кокс. И при трите модела има възможност за монтиране на пелетна горелка от серия GP. Котлите обхващат голям диапазон на топлинна мощност – от 15 kW до 62 kW.

VIADRUS

Друг продукт, който впечатлява с качество и ефективност, е чугуненият котел VIADRUS G 350. Изгарящ течно и газообразно гориво, този секционен водогреен котел е идеален за работа в отоплителни системи на средни и големи обекти с температура на водата до 115 °С (по заявка), при максимално работно свръхналягане 0.4 МPа. Екотерм Проект ЕАД гарантира на своите клиенти, че с този котел ще се насладят на висока ефективност, икономична и безшумна работа, за дълъг период от време – експлоатационният срок на чугуненото тяло е минимум 20 години.

VIADRUS G350

Класическите, модерни и ретро дизайни на чугунените радиатори VIADRUS са както красиви и подходящи за съчетание с дизайна на помещението, така и енерго ефективни и надеждни. Притежаващи сертификат за европейско качество TUV и отговарящи на EN 442, чугунените радиатори VIADRUS са с над 50 години експлоатационен живот и са устойчиви на корозия.

Kalor

Котлите и радиаторите VIADRUS са едни от най-продаваните продукти в областта на отоплението в Централна Европа. Високото качество на производството, дългогодишния експлоатационен период и изгодната цена ги правят едни от най-предпочитаните съоръжения за отопление. Достъпни и на българския пазар благодарение на представителствата на Екотерм Проект ЕАД в цялата страна, може да ги разгледате и на  www.ecotherm.bg.

Може да харесате още...