Victrix Tera – всичко, от което се нуждаете, моменталност и в малко пространство

Това е най-новата линия, която разширява гамата на Immergas с котли, насочени към потребителите, които търсят качество и простота. Всички котли са кондензни и, най-важното е, че разполагат с пълно предварително смесване за  по-ефективно спестяване на газ.

Компактните му размери го правят удобен за инсталиране с голяма гъвкавост при адаптирането в нови инсталации или замяна на съществуващи котли   в сгради, както на открито така и в частично защитени зони.

Гамата се състои от две комбинирани версии – 28 и 32 kW, както и 24 kW версия само за отопление, за комбиниране с обемни БГВ бойлери с различна вместимост. Оборудвани с кондензен модул, със серпентина от неръждаема стомана, те са проектирани да отговорят на най-новите изисквания на Европейските Директиви за използване на енергията.

Котлите Victrix Tera са сертифицирани с Клас 6 – най-високия екологичен клас в Европейска Общност, благодарение на ниските емисии на азотни окиси (NOx).

Управлението е опростено, показанията на LCD дисплея са интуитивни, а бутоните за настройка и управление са разбираеми и с тях се работи лесно и бързо.

VICTRIX TERA - modulacia

Качеството на неръждаемата стомана
Новият кондензен модул със серпентина от неръждаема стомана осигурява дълготрайност, висока надеждност и устойчивост на конденза, образуван при охлаждането на димните газове.

Екологичен котел
Намалените емисии на въглероден оксид (CO) и азотни окиси (NOx) е причината Victrix Tera да бъде високо оценен с Клас 6, най-екологичния клас в квалификацията по европейските стандарти UNI EN 297 и UNI EN 15502.

Циркулационна помпа клас а
Електронната помпа с ниска консумация позволява значителни спестявания на енергия, в сравнение със стандартната, както и саморегулиране в съответствие с промените на дебита, например при затваряне на термостатичните зонови или радиаторни вентили.

VICTRIX TERA - montaj

В допълнение управлението й с PWM контрол предоставя възможността за поддържане на постоянна температурна разлика на отоплителния кръг – ΔТ в зависимост от специфичните изисквания на отоплителните кръгове на инсталацията.

Ниска консумация на енергия в режим “готовност” / по-малко от 6 W.

Модулация на мощността от 18% до 100%.

Монтаж в/извън сгради
Victrix Tera е одобрен за монтаж на открито, при условие, че има частична защита от атмосферни влияния (дъжд или сняг), например на балкон или под стреха. На разположение е допълнителен комплект с ел. нагревател за разширяване защитата от замръзване и от -5 °C до -15 °C (код 3.017324)=

Версия “X”
Victrix Tera 24 X, може да бъде комбиниран с отделен обемен БГВ бойлер, посредством специализираният допълнителен комплект (код 3.024907). Комплектът съдържа:

2 тръби за свързване на 3- пътният вентил (вграден в котела) с отделният бойлер. Гамата от обемни бойлери за БГВ включва модели с вместимост от 80 до 300 литра, като избора зависи от конкретната потребност от Битова Гореща Вода.

Хидравлични връзки
Комплектът за хидравлично свързване е допълнителен за VICTRIX TERA и има същите позиции за хидравлично и газово присъединяване, както и на досегашните модели.

Стандартно оборудвани с естетически корпус.

Легенда:
Разполагаем напор в системата без байпас
Разполагаем напор в системата със байпас
Консумация на помпата без байпас
Консумация на помпата със байпас

Victrix Tera са оборудвани с регулируем байпас за системата

Информация за продукта
В съответствие с директивата за ELD (съгласно Регламент 811/2013), ние прилагаме етикета на всяки котел, за да дадем възможност на клиентите да направят оценка на продуктите. Етикетите са показани в документацията, придружаваща уредите, както и на интернет страницата www.immergas.com за всеки продукт.

Victrix Tera 28 1, Victrix Tera 32 1 и Victrix Tera 24 X 1.

VICTRIX TERA

Dominus. Приложението за управление на уреда по интернет (същото както в предната статия)

Нашите продукти могат да се управляват дистанционно посредством новото приложение Dominus app. Това просто, интуитивно приложение ви позволява да управлявате вашия котел и да видите работните параметри на дисплея на таблета, смартфона или преносимият ви компютър.

Приложение DOMINUS за ANDROID.

Приложение DOMINUS за iOS.

VICTRIX TERA

Използвайки допълнителният комплект с Wi-Fi комуникатор, свързан преди модема / безжичният рутер (не се доставя от Immergas), можете да комуникирате с контролера на уреда от всяко място.

Предимства на приложението Dominus:
► Интуитивна навигация и лесно използване на смартфони и таблети със сензорни екрани. Дистанционно управление с пряк достъп до основните системни настройки като например:
– Работен статус;
– Задаване температура на Отопление/БГВ;
– Стайна температура;
– Приемане на съобщения за аварии;
– Рестартиране на уреда.
► Достъп за използване навсякъде и по всяко време.
► Лесно инсталиране.
► Криптиран, за по-голяма сигурност на достъпа.

VICTRIX TERAVICTRIX TERA

Повече информация за “Амакс газможете да намерите тук.