VICTRIX TT с изключителен успех на българския пазар

VICTRIX TT с изключителен успех на българския пазар

Victrix TT идва с инованивните си възможности, и от новата поточна линия на IMMERGAS.

Авангардна технология произведена в Италия!

VICTRIX TT – с котела символизиращ 50 годишния юбилей на  IMMERGAS – стартира едно поколение от котли, предназначени за нови инсталации и специално за замяна в съществуващи системи. Цялата гама е проектирана да се изпреварят най-новите изисквания на Европейските Директиви за потреблението на енергия, с увеличаване на прилагането на кондензна технология, за по-лесно постигане на класа на висока ефективност за отопление и производство на битова гореща вода.

Символът TT идва от “Top Tech”, върхова технология. VICTRIX TT се произвежда на нова високо автоматизрана линия централния производствен център на компанията в Brescello и се отличава с иновативен кондензационен модул, гарантиращ изключително високи дебин и напор към отоплителния кръг, нисък риск за запушване от замърсявания на системите и по-голяма устойчивост на корозия, благодарение на специално използваната сплав за производството му.

За да намалите допълнително разходите, ние приложихме нова платка, която модулира мощността на котела до 15%: идеална предпоставка за намаляването на енергийните разходи в преходните сезони. В допълнение към изключително ниското му въздействие върху околната среда, този котел се отличава с разширен лесен протребителски интерфейс с бутони, и LCD дисплей за визуализациа на състоянието и грешки на функциониране. На разположение са три различни версии на VICTRIX TT : две комбинирани и две само за отопление.

За повече информация и контакти Амакс газ.


Вижте също...