Категория: Видео – вентилация

Вентилация, поддържана с геотермална енергия

Zehnder е швейцарска компания, специализирана в радиатори. Днес ще представим една от нейните продуктови линии – Comfosystems, предназначена основно за проветряване на вътрешните пространства. Comfosystems е цялостна система за обработка на въздух, от улавянето на външен въздух до последващото му изпускане: въздухът е предварително загрят в...

Как да постигнем здравословен комфорт у дома

Комфортната вентилация, неслучайно се казва така. Тя е постоянна принудителна вентилация, която осигурява максимален комфорт в дома – проветрен, свеж дом, без шум, прах, алергени и мухъл. В основата й стои ротационен рекуператор (топлообменник), който оползотворява топлината от засмукания въздух и я предава на подавания въздух...

S&P Jet вентилатори за гаражи, тунели и подземни паркинги

Серията S&P Jet вентилатори са противодимни вентилатори за извеждане на дим и изгорели газове от паркинги, подземни гаражи и тунели. Принудителната вентилация в подземните гаражи и тунели е задължителна.

Уникална система смуче CO2 от въздуха и прави дизел

Канадски учени разработват завод за промишлено рециклиране на въглероден двуокис, който може да го изсмуква от атмосферата и да го превръща в екодизел с нулеви въглеродни емисии.

Тангра представи видео за линията „Високоефективна енергоспестяваща вентилация“

Годишно разпределение на енергийните разходиВентилационните системи произвеждани от фирма Тангра имат за цел не само да проветрят вашето жилище, офис, заведение, магазин или хотел, но и да доставят необходимото количество пресен и филтриран въздух.

Енергоспестяваща вентилация с рекуперация

Около половината от световната консумация на енергия в сградите се изразходва за отопление, вентилация и климатизация според Международната агенция по енергетика IEA (International Energy Agency). В съвременните добре изолирани сгради разходите за вентилация понякога надвишават тези за отопление. Мерките, които се прилагат за повишаване на енергийната ефективност са много видове и всички имат различен ефект.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!