Вило България предлага на своите клиенти Wilo-Live Assistant

От Вило България напълно разбират сериозността на текущата ситуация и се стремят да останат близко до своите клиенти. За да могат да продължат да извършват сервизна дейност, без да застрашават безопасността на клиентите и служители си, те въвеждат нова услуга Wilo-Live Assistant за периода на извънредното положение.

За да се възползвате от услугата, е необходимо да позвъните на Сервизен отдел на телефон 070019456 или да изпратите мейл на [email protected]com, като опишете сервизния проблем. Оттам ще се свържат с Вас и ще Ви изпратят линк към услугата като SMS съобщение или имейл. Той ще бъде валиден в рамките на 10 минути.

За да може да осъществите контакт с колега сервизен инженер, трябва да отворите получения линк задължително в браузър Chrome за компютри и за смартфони с операционна система Android и в браузър Safari за потребителите с iPhone Предварително проверете в настройките дали достъпът до камерата и микрофона е разрешен. Моля, имайте предвид, че достъпът до видео услуги през Wifi (особено ако мрежата е публична) може да бъде ограничен, затова е препоръчително да използвате интернет мрежата на Вашия мобилен оператор.

Приемете политиката за поверителност на Wilo и натиснете бутона “Proceed with the call” – така ще осъществите видео и аудио връзка с наш колега и ще можете да използвате видео чат, който има допълнителната опция за рисуване и отбелязване в реално време. Всички извършвани действия ще бъдат отразявани на Вашия дисплей.

Повече информация за работа с приложението.

Вило България запазва правото си да обслужва клиентите според преценката на сервизните инженери за неотложността и сложността на искания ремонт.

Вижте също...