Високите сметки за отопление не са отминали … време e за промяна

пелетна горелка

Времето навън е хубаво, нали? Мирише на пролет, но сметките за отопление са все така високи. Дали не е настъпило време за промяна?

Както винаги, и сега фирма „ЕРАТО” предлага своята помощ на хората, за да могат своевременно да изберат по-икономични, екологични и безвредни, по-модерни и енергоспестяващи варианти за отопление. И най-важното: изключително атрактивни и финансово изгодни за купувача, не само заради действащите до края на м. март промоции! (повече информация на www.erato.bg)

За да удовлетвори исканията на повече свои клиенти, включително на тези, закупили преди години котли на твърдо гориво, ЕРАТО предлага възможност за промяна на вида използваното гориво – преминаване от твърдо гориво на дървесна биомаса, посредством пелетна горелка от серията ЕРАТО GP, без да е необходима голяма инвестиция за подмяна на котелното тяло.

Предимствата тук са многобройни: автоматизиран процес на горене; възможност за регулиране на топлинната мощност в широк диапазон; по-ниска цена на получената топлинна енергия, висок коефициент на полезно действие или просто по-голям топлинен КОМФОРТ.

По този начин се постига ефектът, че с минимална инвестиция крайният потребител има възможност да смени горивна компонента и да премине от ръчен на автоматизиран режим на работа и да намали разходите за отопление.

ДАКОНЕРА II

Чрез пакетите ДаконЕра от 15, 25 и 32 kW се реализират комплексни решения, които спестяват време, пари и ходене от магазин на магазин. Офертата е пълна – котелно тяло, пелетна горелка, горивоподаващ шнек, бункер за съхраняване на пелетите, управляващо табло. По този начин се постига по-ниска цена и всичко това е с цел в кризата потребителите да намерят за себе си по-изгодно икономическо решение. За лесното обслужване допринасят напълно автоматизираният процес на запалване и подаване на гориво. Високата надежност и модереният дизайн също са сред големите предимства на съоръженията, които работят с пелети и ги правят равностоен конкурент по отношение на топлинния комфорт на останалите съоръжения, които са на електроенергия, нафта, газ.

От сравнителната таблица, която открито се анонсира от фирмата, клиентите сами могат да се убедят в това, което най-много ги интересува – колко ще им струва отоплението за 1 месец на различни горива. Инвестицията, която ще направят за съоръжение на биогориво се изплаща до 5 г. Ако отоплявате жилище от 80 кв. м., по 8 часа на ден, за месец, за различните горива ще трябва да платите следното: дизелово гориво – 589,00 лв, електроенергия – 526,00 лв., кафяви въглища – 239,00 лева, дървесни пелети – 268,00 лв. За газа няма да споменаваме, защото не се знае какви ще са цените утре и доколко надеждни са доставките. И най-непредубеденият може да си направи сметка, че за да ни е топло, уютно, комфортно – на работа или у дома – най-изгодно е да се използват дървесни пелети или дървесни трески.

Качеството на предлаганите продукти от тази гама с марка – GreenEcoTherm – е гарантирано с най-доброто съотношение цена – качество в цяла Европа. Поради високата ефективност на съоръженията, те са включени в програмата за енергийна ефективност за дома на REECL, където крайните клиенти могат да се възползват от кредит и 20% възвръщане на първоначалната си инвестиция от банките.

От фирма „ЕРАТО” призовават потребителите винаги да се информират за качеството на закупуваното гориво, защото от това зависи надеждната работа и КПД на пелетните съоръжения.

Гарантираме ви топли и уютни дни, на най-добри цени!

Още по темата:
– Bisolid – комбинирани котли на дърва и пелети от Ерато

Може да харесате още...