pixel

Високоефективни и изключително безшумни – термопомпи Hoval UltraSource®

През 1975 г. Hoval инсталира първата си термопомпа, а днес, с над 40-годишен опит, компанията пусна своето последно поколение термопомпи UltraSource®. Проектирани специално за еднофамилни къщи, те са високоефективно решение за малки пространства и са изключително тихи – само 28 dB (A) на разстояние 3 метра.

Лесен и бърз монтаж, интелигентна контролна система и спестявания

С компактните си размери и малки изисквания за околно пространство термопомпите UltraSource® са изключително лесни за монтаж. Те идват в домовете напълно готови за свързване и имат множество вградени компоненти, които пестят пространство и време за монтаж.

В допълнение към високотехнологичните компоненти, термопомпите са оборудвани с интелигентната контролна система TopTronic®E. Чрез плавно модулиране на мощността те произвеждат отоплителна и охладителна мощност, колкото е необходимо. Модулиращата термопомпа работи с максимална ефективност през цялата година, което спомага за намаляване на текущите разходи.

Свързаността ѝ с интернет е улеснение за клиента и възможност за контрол и наблюдение от разстояние. Допълнително предимство е следенето на прогнозата за времето 3 дни напред, което спомага за реализиране на допълнителни 7% икономии.

Въздух-вода

A2W35 COP: 4.4

A35W7 EER: 3.1

Вода-вода

B0W35 COP: 5.0

W10W35 COP: 6.3

Висока ефективност, облечена в красив дизайн

Ефективността осигурена от термопомпата UltraSource®, е сред най-високите от този клас на пазара. Тайната се крие в прецизната технология на Hoval, която през годините претърпя непрекъснато усъвършенстване. Вътрешните и външните тела освен, че са изключително тихи, са и с приятен и стилен дизайн. Вече не нужно да криете термопомпите в сутерена или задната част на двора.

За повече подробности – Ховал.

Може да харесате още...