Високоефективните термопомпи De Dietrich HPI сега вече и с до 5 години гаранция

De Dietrich

Фирма Рувекс предлага богата гама от термопомпи на водещия френски производител на отоплителна и климатична техника De Dietrich. Повече от три века компанията произвежда своите продукти, основавайки се на трите най-важни ценности: качество, надеждност, устойчивост. С грижа за околната среда и Вашия комфорт De Dietrich предлагат системи с използване на различните видове възобновяема енергия, благодарение на които опазват планетата.

Серията De Dietrich HPI включва инверторни сплит термопомпи въздух/вода с мощност от 6 до 24.4 kW, които са подходящи както за отопление и охлаждане, така и за производство на топла вода за битово горещо водоснабдяване (БГВ). Те са едно лесно приложимо решение за осигуряване комфорта на Вашият дом или офис.

Термопомпата HP Inverter Evolution се монтира много лесно в дома, независимо от това дали сградата е стара или в процес на строителство. Използването на въздуха като топлинен източник, не изисква изграждането на земен колектор, както при геотермалните термопомпи. Външното тяло може да се монтира навсякъде, благодарение на компактния си размер. Вътрешното тяло, което външно прилича на стенен газов котел, може да бъде монтирано и на най-тесните места. Сплит – системата изключва риска от замръзване на външните тръби.

В зависимост от модела, термопомпите от тази серия могат да работят до -20⁰С външна температура. HP Inverter Evolution се отличава със своята висока ефективност, с COP до 4.3. На всеки 1 kWh консумирана електроенергия получавате 4.3 kWh топлинна енергия напълно безплатно.

С диапазона си от бойлери с обем от 150 до 500 литра термопомпата гарантира максимален комфорт при потреблението на битова гореща вода. Освен това, с тази система получавате 70% от Вашата битова гореща вода безплатно. Използването на бойлери за гореща вода, с НP Inverter Evolution, осигурява постоянен комфорт, благодарение на бързото нагряване, три пъти по-бързо от това при електрическия бойлер.

Термопомпите са оборудвани и с табло за управление Diematic iSystem, с което се работи изключително лесно. С тази интелигентна система за контрол могат да се управляват двата основни и трите допълнителни кръга на работа и всичко това само с едно леко движение на вашите пръсти. Diematic iSystem е продукт създаден в резултат от многогодишния опит на De Dietrich.

De Dietrich

Иновативна: Високотехнологичен дизайн с нов супер широк LCD екран, и само един джойстик за регулировка.
Интуитивна: Просто меню и лесна за употреба навигация, благодарение на командите с текстова информация и вградените инструкции.
Интелигентна: Разширени функции и опции. Управление на няколко кръга за отопление (радиатори, подово отопление, плувен басейн и т.н.) и битова гореща вода.
Интерактивна: Много лесно за използване безжично дистанционно управление. Дистанционно управление с Telcom 2.

Инверторната система допълнително допринася за намаляване на енергийните разходи. В сравнение с традиционно използваните термопомпи намалението е с около 30%.

Фирма Рувекс предлага пълната гама термопомпи от серията HPI, които могат да бъдат в монофазно (MR) и трифазно (TR) изпълнение. Спирайки се на термопомпа от гамата на De Dietrich, потребителите избират един екологичен и енергийно ефективен източник на енергия, който не замърсява околната среда, тъй като не използва изкопаеми горива и не изхвърля вредни емисии на CO2 в атмосферата.

Рувекс предлага термопомпите De Dietrich HPI с търговска гаранция – 3 години, но сега може да ги закупите с възможност за удължаване на гаранционния срок до 5 години. Повече информация може да получите в офиса на фирмата.

De Dietrich – означава: Винаги иновативно, ефективно и надеждно оборудване, а чрез Рувекс АД то достига лесно до Вас и Вашия дом!

De Dietrich

За контакт и повече информация – Рувекс.