Водни вентилаторни конвектори от LG

LG

През месец септември LG Еlectronics пусна на българския пазар своите нови водни вентилаторни конвектори с производство в Корея. Вентилаторните конвектори от LG са идеално решение за осигуряване на отопление и охлаждане в комбинация към термопоми, чилъри, LG хидро китове и други системи, използвайки за тополоносител/студоносител: вода. Също така те са отлично допълнение към хибриден VRF LG, осъществявайки цялостна комуникация със системата чрез вътрешен протокол.

LG

Чрез стилния и компактен дизайн, в съчетание с ниския шум при работа, новите вентилаторни конвектори от LG се вписват идеално както в офис или търговски помещения, така и в жилищни сгради, където се търси по-високо ниво на комфорт.

Предлагат се два модела тип – двутръбна система:
четирипосочна таванна касета – в 9 типоразмера с мощност от 1,8 Kw до 13 Kw охладителна мощност.
– таванната касета предлага възможност за достигане до 4,2 м далекобойност на въздушната струя, правейки я идеална за монтаж във високи помещения;
– нов стилен лицев панел с лесен монтаж;

LG
канално тяло за скрит монтаж – нисконапорно в 7 типоразмера с мощност от 1,5 Kw до 6,6Kкw охладитена мощност.

Моделът за скрит таванен монтаж позволява избор на две страни за засмукване, позволявайки гъвкавост при монтаж. Ниско ниво на шум от само 26 db.

LG

Управлението се осъществява чрез пълната гама жични и безжични управления от LG чрез външен сух контакт или интегриране към централизирано LG управление без нужда от закупуване на допълнителни аксесоари. В допълнение, може да се осигури и отдалечено управлвление през платформата на LG ThinQ, използвайки смартфон или таблет устройство.

LG

Налична е и възможността за групов контрол, осигурявайки управление на няколко брой тела с един контролер.

Относно функционалността, новите вентилаторни конвектори от LG предоставят по-голям комфорт и прецизност на управление чрез използване на два температурни сензора – един вграден в тялото и втори в дистанционното управление.

LG

Също така е наличен като опция и изнесен температурен сензор, които може да се постави на най-подходящото място в помещението, гарантирайки постигане на оптимален температурен комфорт.

Налична е функция ‘‘топъл старт‘‘, която предотвратява стартирането на вентилатора в режим отопление преди водата да е достигнала определена температура, предотвратявайки по този начин усещането на хладен полъх.

Всички водни вентилаторни конвектори се доставят с вградена дренажна помпа и възможност за управление на двупътен вентил. Водните вентилаторни конвектори от LG са отлично решение за вашия дом, вила или офис сграда.

За повече информация – Ел Джи Електроникс България ТП.

Може да харесате още...