pixel

Волейболен турнир за момичета се проведе с подкрепата на Hoval

Hoval

На 29 юни 2019 година се проведе първия приятелски волейболен турнир за прекадетки. Организатор на събитието беше Волейболно училище “Владимир Николов”, а основен спонсор на турнира – Hoval България. Домакин на събитието беше зала Перущица, а в надпреварата взеха участие три отбора – момичета родени през 2004, 2005 и 2006 година. Спортната зала бе избрана като референтен обект на Hoval, който се климатизира с покривни апарати RoofVent и TopVent.

Волейболна академия “Стойчев-Казийски” стана победител в турнира, на второ място се нареди съставът на “Славия 2017”, бронзовите медали взе отборът на волейболно училище “Владимир Николов”. Трите отбора изиграха няколко мача помежду си, а на финал останаха отборите на “Стойчев и Казийски” и “Славия 2017”.

На състезателите бяха разрадени златни, сребърни и бронзови медали, изработени специално за събитието, а победителите получиха и купа за първото място.

Събитието бе уважено и от кметът на Перущица – г-н Радко Минчев.

За Hoval България бе удоволствие да бъде партньор на това спортно събитие, подкрепяйки младите ни волейболни таланти. За всички нас е важно децата да спортуват за здраве и удоволствие, в добри условия и заобиколени от приятелска атмосфера.

Пожелаваме успех на  всички отбори и ще се радваме да Ви видим отново!

Може да харесате още...