pixel

WILO-Ние чертаем пътя!

WILO-Ние чертаем пътя!

За Вас.

Едно ново лого.

Една свежа визия.

Едно силно обещание.

Може би Ви е направило впечатление:
През тази година ние се представяме с променена визия. При това най-биещо на очи е усъвършенстването на нашето лого. Освен това ще видите една освежена цветова гама и нов слоган на Wilo: „Pioneering for You“.

Защо това е така? 

Много просто: Защо ние самите се променихме. През изминалите години фирма Wilo стана значително по-динамична, по-голяма и също така по-интернационална. Ние все така гарантираме най-иновативните помпи и помпени системи. Но освен това предлагаме на нашите клиенти пълна гама от услуги и решения, които ежедневно улесняват живота Ви. При това нашата страст, както и преди, е разработката на прогресивни технологии и постигането на отлично качество. Но в центъра на всичките ни усилия винаги стои Човекът.

Нашата нова визия не е нищо друго, освен видимото изражение на тази промяна. В същото време тази нова визия представлява един стимул за нас самите – да се усъвършенстваме постоянно. Да разбираме по-точно потребностите на нашите клиенти. И да отговаряме на тези потребности с още по-ефективни, всеобхватни и точно съответстващи решения.

Искаме да изпълним  нашето обещание още по-добре. Заедно с Вас. За Вас. И преди всичко: С всички сили от наша страна.

Вило България

Може да харесате още...