pixel

Wilo-Select 5 online вече е достъпен

wilo

Wilo-Select се счита за индустриален стандарт за оразмеряване на центробежни помпи от години. С оптимизираната версия „Wilo-Select 5 online“ можете да вземете правилното решение бързо и точно, когато става въпрос за ефективно планиране на Вашата система.

Тъй като нашият дигитален съветник за помпи от последно поколение Ви подкрепя ефективно при оразмеряването и планирането на помпи: независимо дали става въпрос за оптимизиран избор на продуктови опции, аксесоари и услуги или намаляване на експлоатационните разходи за съществуващи системи – с Wilo-Select 5 online винаги ще намерите правилното решение за своя проект.

Спестете време, избирайки правилния тип помпа с Wilo-Select 5 online: новото хидравлично бързо оразмеряване предоставя ясни насоки кои серии помпи са подходящи за проекта Ви, веднага след въвеждане на работната точка на помпата. Това значително съкращава времето за планиране, а интуитивното използване на инструмента Ви спестява допълнително време.

wilo

За Wilo Group:

Wilo Group е един от водещите световни доставчици на помпи и помпени системи за сградни инсталации, управление на водите и промишления сектор. Днес за Wilo работят около 8200 души по целия свят. С иновативни решения, интелигентни продукти и индивидуални услуги ние предоставяме интелигентна, ефективна и щадяща климата услуга за поддържане на водния поток. Ние от Wilo сме дигитален пионер в индустрията с нашите продукти и решения, процеси и бизнес модели.

За повече информация: Wilo.

Може да харесате още...