pixel

ВИЛО БЪЛГАРИЯ

WiloВ целия свят Wilo е символ на първокласна немска инженерингова традиция. Помпите и системите за отопление и климатизация, водоснабдяване и отводняване намират приложение в сградното строителство, комуналния сектор, индустрията и бита.

Помпите са нашата страст. Имаме целта да Ви предложим много повече от производителни и икономични помпи. Защото в един все по-бърз и по-сложен дигитален свят цялостните решения играят централна роля.

Поради тази причина разработваме новаторски услуги в системата – базирани на съвременни технологии, иновативни приложения и висока компетентност за интегриране в сложни системи. Също така Ви подпомагаме при анализа, консултираме Ви индивидуално и Ви предлагаме персонализирани, икономични решения.

С всеки нов продукт на Wilo и с цялото ни обслужване се стремим да направим проектирането ви още по-лесно и по-ефективно. С най-високи стандарти за качество и надеждност се създават иновативни решения и достижения за бранша, на които можете напълно да се доверите – днес и в бъдеще.

В сградната техника ние предлагаме високотехнологични помпи и помпени системи за еднофамилни и двуфамилни къщи, както и за търговски обекти. Помпите Wilo също така захранват надеждно и екологично многофамилните къщи.

 

Phone +359 2 970 19 79
post [email protected]
www wilo.bg
adress София, бул. Г. М. Димитров 54, ет. 3

Може да харесате още...