Windhager предлага нови версии на термопомпите AeroWin

AeroWIN

Вариантите Klassic (1 до 14 kW) и Premium (1 до 21 kW) на термопомпите AeroWIN се предлагат в общо четири мощности. Устройствата работят на принципа на моноблока и са предназначени за външен монтаж.

При AeroWIN Klassik се достига температури на потока над 50°C, уредът работи изключително тихо и не изисква голяма поддръжка. AeroWIN Premium се фокусира върху оптималната енергийна ефективност.

Термопомпите въздух-вода постигат температури на потока до 65°C дори при ниски температури под нулата. Освен това моделът има по-висока топлинна мощност – до 22 kW.

Енергийно ефективни и при високи температури на подаване

И двата модела работят с компресор с контролирана скорост, за да постигнат адаптирана мощност на отопление и нисък разход на енергия. Дори при температури на потока над 50°C термопомпите AeroWIN съответстват на клас за енергийна ефективност A ++.

Стойността на COP е почти 5 (A7/W35). Благодарение на  инверторната технология и шумоизолираната структура, термопомпата работи много тихо. На разстояние от пет метра нивото на звуковото налягане е само около 30 dB (A).

Контролният елемент Windhager InfoWIN Touch е ​​интегриран в хидравличния модул AEHM. Това позволява термопомпите да се управляват лесно и интуитивно. Чрез вградения уеб сървър той може да се обслужва и с приложението Windhager myComfort през смартфон или таблет.

Може да харесате още...