pixel

XIII международна специализирана изложба Българска Строителна Седмица

XIII международна специализирана изложба Българска Строителна Седмица

БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА се провежда под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството от 20 до 23 март 2013 г.
Професионалистите от бранша и широката публика ще се запознаят както с иновативни технологии, машини, оборудване и инструменти за различни дейности, така и с най-новите изолации, покрития, материали и химически продукти в строителството. Нови модели дограми, системи прозорци, настилки, подово отопление и други модерни решения ще улеснят екологичното и енергоефективно строителство в страната.
БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА представя експонатите на 227 изложители и подизложители от страната и 12 други държави.
56 компании са нови участници в международната изложба. И тази година силно колективно участие имат фирми от Гърция.

Нови акценти на 13-тото издание са:
–  Първо национално състезание между монтажници на естествен паркет
– Собствена демонстрационна зона „Мисия Моят Дом“ (представяне на  продуктите и услугите на водещи фирми в строителството)
–  Демонстрационна зона Майстор + (първата по рода си българска онлайн услуга, улесняваща връзката клиент-майстор) и др.

На 14 март 2013 г. се проведе дискусия – работна закуска на тема “Реалности и перспективи пред строителния бранш в България (след окото на кризата)“ с участието на представители на водещи браншови организации (запис от срещата можете да видите тук)

 На 20 март 2013 г. Градът Медиа Груп организира Годишна конференция BuildinGreen 2013 ”Енергийна ефективност и обновяване на съществуващия сграден фонд в България. Приоритети 2014-2020” .

В дните на БЪЛГАРСКА СТРОИТЕЛНА СЕДМИЦА се провежда и второто издание на международен специализиран салон АКВА ТЕРМ.

Работното време на изложбата е на 20, 21 и 22 март – от 10.00 ч. до 18.00 ч., на 23 март – до 17.00 ч.
Заедно с  международната специализирана изложба в Интер Експо Център в София ще се проведе за първи път специализиран салон BUILDING MARKET.

Може да харесате още...