pixel

Ядрена конференция събира представители на над 11 страни в София на 26.03.2015.

Конференция ще събере на 26 и 27 март в столичния хотел „София хотел Балкан“ представители на Европейския парламент, държавни институции, Българския енергиен холдинг (БЕХ), регулаторни органи и редица специализирани компании в областта на ядрената енергетика. Участие ще вземат представители на от над 11 държави – Русия, Китай, САЩ, Великобритания, Италия, Австрия, Полша, Чехия, Македония и България, както и представители на редица дипломатически мисии на страни-членки на Европейския съюз и САЩ акредитирани в България.

Събитието, което ще се проведе под патронажа на Министъра на енергетиката г-жа Теменужка Петкова, се организира от Български енергиен и минен форум съвместно с Института за енергиен мениджмънт (ЕМИ). Publics.bg е медиен партньор на конференцията.

Официалното откриване започва в 13:30 ч. на 26 март, а регистрацията – половин час по-рано. Конференцията е отворена за представители на медии, като тези, които желаят да се акредитират за събитието, да изпратят по e-mail заявка с името на журналиста и медията  най-късно до 24.03.2015, сряда, 16 часа, на посочените по-долу електронни адреси.

Основни акценти в работата на конференцията са:

–    Ядрено-енергийните стратегии на различни страни от света и региона
–    Развитието на новите ядрени технологии в света и новите идисквания към безопасността на новите ядрени проекти
–    Възможности за финансиране на нови ядрени проекти
–    Постижения в технологичното развитие на българската ядрена енергетика
–    Решаване на юридическите казуси в ядрената енергетика

За повече информация: Блага Илиева моб.0887686984, [email protected]

Може да харесате още...