Yutaki M – когато качеството срещне функцията

YUTAKI M

Когато светът се променя, се налага ние да се адаптираме към него. Именно тази промяна движи технологиите и създава все по-ефективни и икономични решения за климатизация на нашите домове. Като един от пионерите в климатичната техника и лидер в разработките на високоефективни продукти за климатизация и отопление, ние в Hitachi Cooling & Heating разработихме ново поколение на популярната и доказана гама, създадени ексклузивно за eвропейския пазар и произвеждани в нашата eвропейска фабрика, термопомпи Yutaki. Един от новите продукти е Yutaki M – моноблок темпопомпа с екологичен хладилен агент R32, който в духа на компанията предлага на потребителите висока ефективност и надеждност при ниски външни температури и капацитет на отопление от 4.3 kW до 8.0 kW, и клас на ефективност А+++.

В гамата са също така налични и модели с хладилен агент R410A и капацитети от 11.0 kW до 16.0 kW в две налични версии на захранване – 220 V и 380 V, в зависимост от нуждите на клиента.

Минималната температура за работа при гарантирани 60°C на подаваната вода е -5°C при моделите до 11 kW и съответно -10°C при моделите от 11 до 16 kW мощност. За осигуряване на необходимата температура на водата при по-ниски външни температури се предлага допълнителен електрически нагревател.

YUTAKI M

Дизайнът на машината позволява лесен достъп до всички компонент и изисква намалено пространство за инсталация, сравнено с конкурентни модели. Налични са опции за връзка с онлайн приложения за дистанционно управление и поддръжка, които дават възможност на потребителите да управляват лесно и интуитивно своята инсталация. Налични са опции и за свързване към системи за сградна автоматизация чрез KNX, Modbus протоколи или Somfy платформа.

Повече за продукта и неговото приложение можете да намерите в сайта на Hitachi Cooling & Heating.

Може да харесате още...