За втора поредна година Siemens оглавява класацията на сп. Fortune в своята категория

За втора поредна година Siemens оглавява класацията на сп. Fortune в своята категория

Siemens е номер 1 в World’s Most Admired Companies
•    Компанията оглавява класацията на сп. Fortune в своята категория за втора поредна година
•    Siemens е лидер по всички критерии

За втора поредна година Siemens заема първо място в своята категория в престижната класация на сп. Fortune – World’s Most Admired Companies 2017. Проучването оценява компаниите с най-добра репутация в света на базата на цялостен анализ на техния имидж.

В тазгодишната класация World’s Most Admired Companies са включени 680 фирми от 28 държави. Победителите се определят чрез гласуване, в което участват близо 3800 топ мениджъри, анализатори и експерти.

Крайните резултати в представителната класация на сп. Fortune се формират на база оценката по 9 критерия. Това са иновации, управление на персонала, финансова стабилност, дългосрочна стойност на инвестициите, управление на корпоративните активи,  качество на управление, качество на продуктите и услугите, корпоративна социална отговорност, глобална  конкурентоспособност. Siemens е лидер по всички критерии, което я класира на първо място в нейната категория Industrial Machinery.

Авторитетното издание Fortune изготвя класацията  World’s Most Admired Companies съвместно с консултантската компания Korn Ferry Hay Group.


Вижте също...