pixel

Защитете здравето си и запазете комфорта в дома си с климатика Hisense Energy SE

Hisense Hisense

Когато чуете думата „климатик“, охлаждащ въздух сигурно е първата ви асоциация. Време е да изоставим стереотипа за климатиците като просто охлаждащи устройства. Hisense Energy SE е интелигентно и надеждно технологично решение, което ви гарантира ежедневно най-високото качество и чистота на въздуха, тъй като ефективно отстранява вирусите и бактериите, освен че ви осигурява оптимална температура и влажност през всеки сезон.

Вирусите и бактериите се носят във въздуха и тъй като са напълно невидими за човешкото око, могат да ви хванат тотално неподготвени и да навлязат в тялото ви без изобщо да забележите. Само с едно вдишване може да поемете повече от просто въздух и да се сблъскате с нежелани последствия, като да се чувствате неразположени или дори сериозно да се разболеете.

Hisense

Благодарение на иновативната технология Hisense Hi-Nano, климатикът Energy SE отстранява ефективно бактериите и вирусите във въздуха, включително коронавируса (SARS-CoV-2).

Иновативна технология Hi-Nano за вашето здраве

Hi-Nano е вид ефективен плазмен йон. В сравнение с обикновената плазма, която генерира 0,4-0,6 милиона йони/cм³, тук могат да се генерират 1 милион йони/cм³.

Hisense

Тези йони имат силно окислително и високо реактивно действие. Те се прикрепят към повърхностите на бактерии или вируси, с което ги принуждават да загубят активността си и накрая ги трансформират в безвредни водни молекули. Френската лаборатория Texcell*, глобална изследователска организация, която специализира в тестването на вируси, демонстрира, че Hi-Nano може да потисне коронавируса (SARS-CoV-2) до 93,54% само за два часа, което ви гарантира пречистен въздух всеки ден.

Интелигентна технология за вашия комфорт 

Единствено осигуряването на студен или топъл въздух не допринася за идеалното усещане за комфорт. Новият интелигентен климатик Hisense Energy SE адаптира атмосферните условия в помещението спрямо вашите потребности.

Hisense

Само с един бутон можете да активирате интелигентния стюард, който автоматично ще превключи на най-добрия режим според температурата в помещението – просто и удобно. И още нещо – благодарение на функцията за автоматично въртене на жалузите студеният или топлият въздух се разпределя оптимално в помещението във всичките четири посоки.

Технология за отопление за дълготрайна работа 

Всеки, който живее в райони с изключително студени зими, цени надеждните, ефективни и устойчиви на мраз решения. Климатикът Hisense Energy SE е в състояние да осигури отопление при температура –22˚C, благодарение на своята иновативна технология за предварително загряване и технологията за електрическо затопляне на шасито.

Hisense

Специален нагревател във външното тяло размразява шасито ефективно, за да поддържа добрата и дълготрайна работа на климатика.

Удобна технология за лесно управление

Можете да управлявате Hisense Energy SE просто през своя смартфон. След като свържете климатика към домашната Wi-Fi мрежа и изтеглите приложението ConnectLife, можете да го управлявате отвсякъде, по всяко време.

Hisense

Можете да проверявате статуса му, да активирате специални функции и да променяте лесно температурата, преди да се приберете вкъщи или да я поддържате приятна за вашите домашни любимци и много други.

И така, когато става въпрос за здравето и комфорта, новият Hisense Energy SE отговаря на всички условия. Нещо повече – освен с високотехнологичните характеристики и мощната и надеждна технология, той изненадва с модерен, елегантен и компактен дизайн, който идеално се вписва във всяко помещение. Посетете сайта на Hisense и открийте най-доброто за своя дом, ваканционен апартамент или бизнес помещения.

hisense

*Данните за резултатите на Hi-Nano са от данни, получени от Texcell и SGS в лабораторни условия.

Може да харесате още...