pixel

Защо да изберете термопомпа въздух-вода Romstal Vision Midea?

romstal

Romstal Ecoheat се превърна в Romstal Vision Midea, за да Ви даде по-малки разходи, по-голяма ефективност и още повече предимства.

COP стига до 5 и Ви гарантира до 5 пъти по-висока ефективност и до 5 пъти по-ниски разходи.

COP (Coefficient of Performance), се използва като основен показател за ефективността на термопомпите при работата им в режим на отопление. COP по отношение на отоплението измерва съотношението между изменението на топлината на изхода (топлинния източник) спрямо извършената работа, и дава бърза предвидимост за разходите.

Отоплява през зимата и охлажда през лятото

В допълнение към функцията за отопление, която може да се постигне чрез радиатори, вентилаторни конвектори или системи за подово отопление, тя може да се използва и за охлаждане чрез вентилаторните конвектори. Тази помпа може да произвежда и битова гореща вода.

romstal

DC инверторна технология

Тя осигурява максимална надеждност и ефективност при работа. Термопомпата може да управлява спомагателни източници на отопление (входяща топлина от слънчеви панели, газови котли, котли на твърдо гориво). Сред другите характеристики ние споменаваме, че позволява регулиране на температурата на отоплителния агент в зависимост от външната температура (климатична компенсация), но също така и контрол на няколко различни температурни зони

Ниско ниво на шум

Нашата термопомпа има изключително ниско ниво на шум благодарение на множеството технологии, внедрени специално за постигане на този резултат. Така нивото на шума е само 35 dB(A) на разстояние 3 m.

Интегриран Wi-Fi контрол

С новото приложение е възможно да се управлява домашната система дистанционно по прост и интуитивен начин: чрез смартфона или таблета можете да включите, изключите, следите консумацията на енергия или да промените температурата където и да сте. По този начин се постига перфектна комбинация между комфорт, икономия на енергия и лекота на управление и ползване.

romstal

Страхотен нов дизайн

Нов дизайн на вътрешното тяло и уникални характеристики. Едно от най-тънките и компактни тела в пазарният сектор. Не натрапчивата комбинация от бяло и черно и заоблените ъгли придават на вътрешното тяло цялостен естетичен вид. Термопомпена система, която комбинира най-добрата технология и дизайн.

Открийте гамата от термопомпи въздух-вода Vision Midea, които вече се предлагат на сайта на Romstal и в нашите магазини! Ще научите повече за тези висококачествени продукти, които също са включени в категорията ECO, от нашите технически консултанти.

Повече информация и други атрактивни продукти можете да намерите на място или на сайта на Ромстал България.

Моля споделете Вашето мнение тук.

Може да харесате още...