pixel

Заводът на Siemens в Правец с нов директор

36-годишният Ивелин Георгиев поема отговорния пост

Ивелин Георгиев оглавява завода на Siemens за производство на измервателна апаратура за продукти високо напрежение в Правец. Назначението е в сила от 1 януари.

36-годишният Георгиев поема длъжността след повече от 10 години в немската компания Grammer. В компанията, специализирана в разработването и производството на компоненти и системи за автомобилен интериор, той извървява пътя от най-ниските стъпала в йерархията до генерален мениджър.

„За мен е чест, но и огромна отговорност да ръководя водещо предприятие с утвърдена репутация и множество награди като завода на Siemens в Правец. Днес, 12 години след началото на производството, фабриката не просто се е разраснала в пъти, разширявайки продукцията и клиентите си, но и се конкурира по ефективност със заводи с далеч по-дългогодишна история“, сподели Георгиев. „Вярвам, че с общи усилия ще успеем да запазим тази възходяща тенденция”, допълни той.

Георгиев е завършил Техническия университет в София като магистър по машинно инженерство през 2005 г. Владее немски и английски език.

Може да харесате още...