За нас

Специализираното издание е първото и единствено по рода си на темата “Отоплителни системи”.  Позиционирано е в полза на хората, които търсят професионално подбрана информация от бранша. Представени са професионални статии и актуални новини.

Фирмите и продуктите от бранша са представени чрез каталози, професионални статии и интервюта, представящи актуалните тенденции в бранша, както и актуалните новини, свързани с темите в изданието.

Посетителите ни са специалисти от бранша, както и потребители, търсещи решение на въпросите за постигането на оптимална енергийна ефективност и минимизиране на изразходваната енергия за своето отопление. Те се интересуват от конкретни теми във връзка с предстоящи ремонти, като търсят професионални статии и коментари за предлаганите продуктови решения.

На страниците на специализираното издание за отоплителни системи в България посетителите могат да получат подробна информация за всичко, свързано с: възобновяеми източници, радиатори, отоплители, котли и бойлери, климатични системи, генератори и апарати, камини, горелки, въздуховодни системи, помпи, подово отопление, инфрачервено отопление, измервателни уреди и т.н..

Целите на издателите са да популяризират браншовата дейност, да улеснят потребителите в избора им на отоплителна система и съпътстващите продукти и услуги, да партнират с всички браншови организации, да информират за новости, добри и лоши практики в бранша.

Издателството се стреми да спомогне за повишаване нивото на информираност сред потребителите и търговците на отоплителни системи и продукти, както и на всички съпътстващи материали в България.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!