Категория: Видео – технологии

Регулирайте отоплението, където и да сте

Управлявайте Вашата отоплителна инсталация от разстояние. Регулирайте отоплението, където и да сте с EasyControl CT200 и новия кондензен газов котел Condens 7000i W от Bosch. Различна температура в различните стаи – възможно е. .

Сензор за фини прахови частици от Siemens

Сензор за фини прахови частици от Siemens

Финият прах е бързо растящ проблем, който засяга жителите на големите градове в цял свят. Първият от вида си сензор за фини прахови частици от Siemens е специално проектиран да следи и контролира замърсяването на въздуха в офиси и други затворени пространства.

Настройване на интерфейсен модул Wolf Link чрез WLAN (wi-fi)

WOLF Smartset е система, в която могат да бъдат интегрирани модулите за отопление, вентилация и въздухообработка WOLF, както и модулите за комбинирано производство на топло- и електроенергия. Системите могат да се управляват и наблюдават локално или по интернет от всякъде.

Siemens актуализира продуктовата си линия GAMMA instabus

Направление Сградни технологии на Siemens актуализира продуктовата си линия GAMMA instabus с нови устройства, монтирани на DIN шина. По този начин разширява портфолиото си от продукти за управление на осветлението с KNX. Новите задвижки се предлагат с по четири, осем и дванадесет канала.

Националният стадион на Холандия се захранва от 4200 соларни панела

Стадионът на националния футболен отбор на Холандия се захранва с 4,200 соларни панела. Системата за електричество има способността да съхранява неизползваните мощности и да ги пренасочва към националната мрежа, с които могат да бъдат захранени 7000 домакинства.

Енергиен мониторинг със Synco IC

Платформата на Siemens за отдалечено управление на ОВК системите Synco IC вече включва и енергиен мониторинг. Това е първото облачно-базирано решение, което е улеснено и достъпно за малки и средни сгради. Фасилити мениджърите вече могат да достъпват дистанционно данните от измервателните уреди на повече от един...

Електролизна система Selcoperm

Това видео показва основната схема на електролизната система Selcoperm с всичките ѝ компоненти. Selcoperm произвежда натриев хипохлорит директно от разтвор на обикновена сол, използвайки електричество. Той се употребява в бита в различни дoмакински препарати за почистване, дезинфекция на санитарни помещения и басейни, отстраняване на плесен, избелване...

Стайни термостати RDH и RDJ от Siemens

Стайни термостати Siemens  – цялостно портфолио за всяко приложение! Отличават се с високата си енергийна ефективност, бърза и лесна употреба, изключително точно управление за оптимален комфорт, надеждност и дълъг живот. Всички термостати са базирани на еднаква концепция осигуряваща ценово ефективна инсталация и поддръжка. Гарантирано е съответствието...