pixel

АХИ Кериър Югоизточна Европа с приз за най-висок ръст в продажбите на всички Тошиба продукти

Toshiba EMEA награди AHI Carrier SE Europe Air-conditioning S.A с наградата „Най-висок ръст в продажбите на всички категории през 2017“ за постигането на най-големият ръст в географският регион на Европа, Близкият Изток и Африка (EMEA).

На 12 и 13 декември 2017 година, в Милано се проведе ежегодната международна среща на Toshiba ЕМЕА. Директор продажби и маркетинг на Toshiba EMEA, Жан Франсоа Хендрих награди Екатерина Дима, изпълнителен директор на AHI Carrier SE Europe Air-Conditioning S.A (АХИ Кериър Югоизточна Европа), с приз за най-висок ръст в продажбите във всички категории климатично оборудване Toshiba в Европа, Близкият Изток и Африка.

„Това е отличие, което дължим на нашите партньори и тяхното доверие, и възнаграждава нашите усилия за предоставяне на продукти и услуги спрямо нуждите на нашите клиенти“ – Екатерина Дима, изпълнителен директор.

Няколко думи за команията:

AHI Carrier SE Europe Air-Conditioning S.A (АХИ Кериър Югоизточна Европа) извършва дейността си на територията на 14 държави в югоизточна и централна Европа. Компанията отговаря за дистрибуцията и след продажната поддръжка на климатичните продукти на Carrier и Toshiba. Гамата продукти включва голямо разнообразие от продукти за отопление и охлаждане както за домата, така и за офиса и индустрията.

Въпреки икономическата криза, непрекъснатия растеж и географско разширение, правят AHI Carrier SE Europe Air-Conditioning S.A една от най-успешните гръцки компании, която продължава да инвестира в кадрите и инфраструктурата си.

Може да харесате още...