pixel

Контролът е ключът към комфортното отопление

Standard Hydraulics

Вентилите на Standard Hydraulics са изключително надеждни и прецизни, като осигуряват оптимален контрол на отоплителните и санитарните водни кръгове. Контролът е ключът към комфорта, икономията на енергия и безопасността. Термостатичните глави и вентили на Standard Hydraulics са проектирани така, че да отговарят на начина на живот и дизайнерските предпочитания на клиентите, така че никога да не се налага да избирате между добра работа и стил.

Отопление с радиатор

Инженерите търсят устройства, които намаляват потреблението на енергия. Инсталаторите на отоплителната техника се нуждаят от оборудване, което е лесно за инсталиране и не създава проблеми. В същото време клиентите ценят решения, които са лесни за използване, с добър дизайн и издръжливост. Като водещ европейски производител, Standard Hydraulics отговаря на всички тези изисквания.

Термостатични глави

Термостатната глава е нещо повече от обикновен декоративен технически елемент. Тя е чувствителен към температурата сензор, който реагира на стайната температура. С нея се активира вентилът, за да се регулира подаването на гореща вода към радиатора и да се поддържа желаната температура в помещението. Температурата в помещението се регулира автоматично до нивото, избрано от потребителя, за да се осигури комфорт.

Standard Hydraulics

Предимства:
– съответства на изискванията на стандарта NF EN 1487;
– 3 стабилни позиции на копчето: затворено, леко отворено и напълно отворено;
– капковата система и фитингът са изработени от технически полимери, които не са много чувствителни към калциране;
– включва възвратни клапани (в зависимост от модела);
– индикативни цветове: черно за елементите за управление, запазени за професионалисти; бяло за елементите за евакуация и червено за компонентите, достъпни за потребителя.

Снимки: Standard Hydraulics

Може да харесате още...