pixel

Нова серия комуникативни стайни термостати RDF301.50H от Siemens, специално разработени за приложение в хотелски стаи

Новите термостати за контрол на стайна температура RDF301.50H отличават с широк обхват на приложение, включително в различни системи за обмен на въздух, охладени тавани, отоплителни системи, вентилаторни конвектори или термопомпи. Благодарение на своята концепция за съвместимост, те могат да бъдат използвани в различни отоплителни и климатични системи.

Инсталирането и въвеждането в експлоатация на новите термостати се осъществява бързо и лесно, тъй като всички стайни термостати на Siemens са разработени на базата на една и съща продуктова концепция. Мрежовият KNX интерфейс (единственият отворен стандарт за сградна автоматизация на жилищни и търговски сгради), който те поддържат, позволява бърза и безпроблемна интеграция на термостатите към нови или  съществуващи вече системи за сградна автоматизация.

Новите модели представляват гъвкаво и ефективно многофункционално решение с възможност за директно включване на външни сензори и допълнителни устройства. Термостатите могат да бъдат свързани с хотелските електронни ключ-карти, прозорци или врати, като превключват автоматично на икономичен режим на енергопотребление, когато гостът напуска стаята или има отворен прозорец. За да се осигури точна настройка и контрол на температурата в помещението, съществува възможност за директно свързване на външен температурен сензор. Гамата разполага с автоматично управление на скоростите на вентилатора, както и автоматично превключване от отопление на охлаждане и обратно.

Термостатите RDF301.50H притежават и два специализирани бутона за хотелски услуги „Моля, почистете“ и „Моля, не безпокойте“.

Може да харесате още...