BT Partner Meeting 2018 събра в Скопие над 100 партньори и клиенти на Siemens

Под мотото „Creating Perfect Places” направление Сградни технологии на Siemens България представи новостите в технологичните тенденции.
Партньорските компании с най-високи постижения и принос бяха отличени на гала вечеря.

Направление Сградни технологии на Siemens България събра над 100 партньори и клиенти от България, Македония, Албания и Косово на традиционната си партньорска среща. Тази година събитието се проведе на 22-23 февруари в македонската столица Скопие под мотото „Creating Perfect Places”.

Презентаторите включваха експерти от българския екип на Siemens, както и представители от централата на направлението в Швейцария и от други държави от региона. Специален гост на събитието бе главният изпълнителен директор на Siemens България д-р инж. Боряна Манолова.

През първия ден на двудневното събитие специалистите на Siemens акцентираха върху:
– новостите в сферата на сградния мениджмънт и по-специално в интегрираната платформа за управление на сгради Desigo CC;
– дигитализацията в сградната индустрия;
– решенията, които новите бизнес модели предлагат в отговор на предизвикателствата в IoT ерата;
– съвременните маркетинг платформи и средства.

Вторият ден бе посветен на специализирани презентации в сферата на комфорта, на пожаробезопасността и сигурността. Експертите на Siemens представиха новостите в портфолиото на компанията, сред които: интелигентния термостат RDS110; последните KNX решения; облачно базираната система за отдалечен контрол и мониторинг на ОВК инсталации Synco IC; системите за пожарогасене Sinorix  и за пожароизвестяване Cerberus PRO; иновативната система за сградна автоматизация Desigo Control Point и други. Практически демонстрации допълниха презентациите, показвайки  как работят високоефективните технологични решения на Siemens.

По време на тържествената вечеря направление Сградни технологии отличи със сертификати за високи постижения най-добрите клиенти и партньори. С плакети за върхови постижения бяха наградени „Протех” АД, „Ню Систем” ООД и „Техноинспект” ДОО.

„Наред със своите съвременни сградни технологии, ние се гордеем и с факта, че от десетилетия помагаме на нашите партньори в региона да успеят на един силно конкурентен пазар. Защото вашите предизвикателства са нашите предизвикателства. И вашият успех е част от нашия успех”, обърна се към присъстващите д-р инж. Боряна Манолова.

Събитието премина при много висок интерес от страна на партньорите на направлението. „Радваме се, че имахме възможност да представим пред нашите партньори новостите на Siemens. За нас като компания, която се стреми да бъде на гребена на технологичната вълна, е изключително важно не само да доставяме съвременни и високоефективни продукти, но и да поддържаме широка мрежа от регионални контакти, споделяйки с тях актуална информация, ноу-хау и добри практики”, заяви инж. Александър Стоянов, ръководител на направление Сградни технологии на Siemens България.


Вижте също...