pixel

Идеалната децентрализирана вентилация на жилищното пространство

Pluggit

С гамата продукти IconVent, Pluggit предлага идеалната децентрализирана вентилация на жилищното пространство.

IconVent 170 дава възможност за използване в стенни конструкции с дебелина от 305 мм, благодарение на особено компактния си дизайн, което го прави най-късият вентилатор за единично помещение на пазара. Освен това стандартната разлика в нивото на поглъщане на шума на този модел е дори над 60 dB. Гамата се допълва от специално решение за мазета и индивидуално управление чрез приложението SmartControl.

IconVent 160 може да се монтира не само конвенционално във външната стена, но и съвсем дискретно в прозореца. За тази цел се предлагат комплект и система за вграждане, която позволява вентилационният модул да се постави в нишата на прозореца отляво или отдясно. Това устройство обещава ефективно поглъщане на външния шум със стандартна разлика в нивото на звука > 60 dB. Освен това се предлага и версия за покрив и е възможно управление чрез приложението SmartControl.

Pluggit

Децентрализираните вентилационни модули от Pluggit могат да се използват както в нови сгради, така и в проекти за модернизация и работят на принципа на възстановяване на топлината.

Устройствата на Pluggit се регулират с помощта на модерни контроли с множество опции за настройка. Предлагат се зимен, летен и автоматичен режим.

Снимки: Pluggit

Може да харесате още...