pixel

Климатичната система Daikin Emura затвърди позицията си

Удостоената с награди климатична система Daikin Emura продължава да е лидер с изключителния си дизайн.

Климатичната система Daikin Emura затвърди позицията си

Климатичната система Daikin Emura затвърди позицията си като икона в дизайна и лидер в системите за климатичен контрол, с постоянен успех при наградите, които донасят широко признание в бранша за иновациите на Daikin.

Системата е един от 5000 продукти от 53 страни, които бяха оценени от глобална комисия от експерти на тазгодишните награди iF за отличен дизайн. Тя беше избрана въз основа на качеството на дизайна, изработката, избора на материали, степента на иновации, опазването на околната среда, функционалността, ергономичността и безопасността.

Отличието е най-новото от серия от награди за климатичната система Daikin Emura, получени след представянето й преди една година. През 2014 г. Daikin Emura беше наградена с Focus Open design, и беше отличена с Good Design Tick за втори път на наградите Good Design. В допълнение, Daikin Emura спечели световно известната и високо ценена награда на red dot за продуктов дизайн за 2014 г., въз основа на своята естетика, функционалност и опазване на околната среда. Наскоро климатичната система също получи специално споменаване на German Design за 2015 г.

Може да харесате още...