Daikin увеличава броя на наградите за кампанията „Засаждаме бъдеще“


Засаждането на дървета е един от най-лесните начини да подобрим света, в който живеем. Дърветата създават въздуха, който дишаме и филтрират замърсяването, освен това са красиви и зелени, доказано правят хората по-спокойни и здрави.

Затова Daikin заедно с www.gorata.bg организираха кампания „Засаждаме бъдеще“ с цел да подарим 10000 дървета, разпределени в 200 награди на детски градини, училища и други детски организации.

Сега на 15 септември направихме равносметка и установихме, че имаме много повече от 200 участници. По тази причина решихме да увеличим броя на печелившите от 200 на 300. Така че повече деца да имат възможност да засадят собствено дърво.

Увеличихме също и специалните награди – въздухопречиствателите на Daikin от 3 на 5.

Както дърветата се грижат за въздуха навън, така въздухопречиствателите на Daikin се грижат за въздуха в помещенията, който може да се замърси до 4 пъти повече от външния въздух.

Въздухопречиствателите свеждат до минимум симптомите на астма и алергия, като премахват Праховите частици, полени, филтрират бактерии и вируси и са много подходящи за помещения в които се отглеждат деца.


Припомняме, че печелившите ще получат по 20 дървета, които са готови за засаждане веднага след получаване, както и 30 комплекта за отглеждане на собствено дърво, съдържащи всичко необходимо за тази цел – семена/жълъди, саксийки и почвена смес. Също така сме подготвили и видеоклипове с инструкции за засаждане, отглеждане и правилна грижа за вашите дървета.

Кампанията „Засаждаме бъдеще“ е част от корпоративната социална отговорност на Daikin. Daikin е пионер в устойчиви и екологични решения за климатичната индустрия. Чрез благотворителната програма „Daikin for life“, Daikin Central Europe извършва всичките си дейности и дарения с мисъл за природата и обществото.

Кампанията продължава до 15 октомври 2018 година.

За повече информация относно играта и как може да участвате посетете сайта.


Вижте също...