pixel

Климатик с пречиствател на въздуха

Panasonic

С новия климатик Etherea ZKE на Panasonic  хората, страдащи от алергии, ще могат да дишат спокойно в бъдеще. Новата версия разполага с технологията Nanoe X Mark 3, която намалява алергените в помещението, причиняващи дискомфорт.

Nanoe X Generator Mark 3 от Panasonic работи без смяна на филтъра или поддръжка. Чрез генериране на 48 трилиона хидроксилни радикали в секунда – естествените частици за пречистване на въздуха, които също се срещат в природата – той ефективно инхибира пет вида замърсители и алергени, включително определени вируси, бактерии и миризми.

Технологията работи непрекъснато, дори когато устройството е в режим вентилатор, осигурявайки денонощна защита и чист вътрешен климат. В допълнение гамата Etherea има вътрешен процес на почистване, който използва интегрираната технология Nanoe X за самопочистване и дезодориране на филтъра, изпарителя и изпускателния отвор за въздух.

Тиха работа

Термопомпата въздух-въздух не само осигурява чист въздух в помещенията, но и отоплява и охлажда ефективно. С енергиен клас до А+++ и много ниско работно ниво на шума от само 19 dB(A) при отопление и охлаждане, климатикът осигурява постоянно приятен климат в помещенията през цялата година.

В допълнение към технологията за пречистване на въздуха, новата серия Etherea разполага и с функцията Aerowings 2.0: две гъвкави ламели гарантират, че въздушният поток е концентриран, което позволява равномерно разпределение на въздуха в помещението и по този начин бързо отопление или охлаждане.

Компанията е представена на българския пазар от Panasonic България.

Снимка: Panasonic

Може да харесате още...