pixel

Намаляване на разходите за енергия при повишен комфорт

Herz

В епоха, в която иновациите задават тона, Херц Арматура с гордост представя пионерско решение за съвременните системи за отопление и охлаждане – Herz clever&smart. Точно както смартфоните и свързаните в мрежа домакински уреди преобразиха нашето ежедневие, с тази интелигентна продуктова гама Herz извежда контрола и персонализирането на приложенията за отопление и охлаждане на съвсем ново ниво. Една новаторска система, която се фокусира не само върху лесната употреба, но и върху интелигентното и ефективно управление, за да адаптира оптимално дома ви към вашите индивидуални изисквания. Добре дошли в бъдещето на сградните технологии – добре дошли при Herz clever&smart.

Интелигентният комплект

Състоящ се от контролна кутия, стаен контролер и други LED контролери или стайни сензори, Herz clever&smart може да се сглобява индивидуално. Прави се разлика между системи само за отопление или за отопление и охлаждане. Независимо дали са кабелни или безжични – фамилията Herz clever&smart предлага подходящото интелигентно решение за всички любители на комфорта. Контролната кутия не е просто обикновен разпределител на сигнали, а контролер за отопление и охлаждане. Температурата на потока зависи от времето и може да се регулира в зависимост от точката на оросяване. Стайният контролер, оборудван с цветен сензорен дисплей, измерва температурата и относителната влажност. Той се използва и за конфигуриране и работа със системата. Качеството на въздуха също се измерва и показва с помощта на светодиодния контролер.

Комфорт на най-високо ниво

В допълнение към двата основни режима на работа (отопление и охлаждане), благодарение на своята интелигентна технология Herz clever&smart предлага 4 модула: Нормален, Турбо, Еко и Изключен. Това улеснява избора между предварително зададени модули за отопление и охлаждане или адаптирането на стайната температура към ежедневието чрез задаване на времевия прозорец в избрания ден. Модулите, както и времето за отопление и охлаждане, коя стая колко градуса трябва да има и кога, могат да се настроят директно на стайния контролер или удобно чрез мобилния телефон.

Въздухът е чист

Индексът за качество на въздуха (IAQ) служи като ориентир. Той играе важна роля за здравето ни в затворени помещения. Колкото по-застоял е въздухът, толкова по-висок е рискът от инфекции или болести и зарази, предавани по въздушно-капков път. В повечето случаи проветряването се извършва едва когато задушливият въздух вече се усеща.

Herz

Herz clever&smart LEDcontroller Klima използва вградените сензори за измерване на качеството на въздуха и съдържанието на CO2 в помещенията и ги показва чрез цветови кодове на дисплея на LEDcontroller. По този начин първият сигнал за предприемане на действия се подава в реално време и преди да е станало твърде късно.

Мобилната технология

 Ако желаете, цялата система може да се свърже чрез Wi-Fi и със смартфон. С помощта на приложението желаната стайна температура в желаното време може да се зададе удобно отвсякъде и да се адаптира към собственото ви ежедневие. Приложението, което е достъпно на различни езици, предлага и лесна комуникация за сервизния техник.

Компанията е представена на българския пазар от Herz Арматура.

Снимка: Herz

Може да харесате още...