Нови електрически нагреватели от AEG

Отоплението на бъдещето използва екологично чиста електроенергия – ефикасна, удобна и икономична. Всички тези изисквания са удовлетворени по най-добрият възможен начин от новото поколение електрически нагреватели на AEG. Те са с висококачествен дизайн и новаторска електроника за регулиране, като асортиментът включва конвектори, лири за баня и вентилаторни отоплители.

Технологичният акцент на новите уреди е новата регулираща електроника. Благодарение на иновативните ѝ функции значително се намалява потреблението на енергия и се предотвратяват топлинни загуби. Те включват автоматично „разпознаване на отворени прозорци“, в което температурният сензор регистрира отворен прозорец поради резкия спад на температурата. Системата има седмичен таймер, който предоставя персонализиране на настройките и позволява например корекция в отоплението през работните и почивни дни. Той автоматично определя правилното време за включване и по този начин осигурява желаната стайна температура точно в програмираното време.

Новите конвектори WK Comfort на AEG са идеални за отопляване на жилищни и работни помещения. Зад леко извитата предна част от висококачествен алуминий и заоблените ъгли е разположен здрав тръбен нагревател от неръждаема стомана със стоманени ребра. Благодарение на извиването на алуминиевата повърхност, топлият въздух може да прониква равномерно в помещението. Отоплителната мощност от 3 kW, позволява бързото затопляне дори на по-големи помещения.

Отоплителните тела за баня AEG BEG осигуряват приятна топлина, като комбинират радиатори и сушилни за кърпи в едно устройство. В зависимост от изискванията за отопление и оразмеряване, са налице различни по мощност и размери модули (500 W, 750 W и 1000 W).

Оптимални за малки бани или помещения за гости са компактните AEG вентилаторни отоплители VH 213 и VH Comfort, тъй като те максимално бързо стоплят помещението. Двете устройства са лесни за употреба и са с дълготрайна надеждност. Управляващата електроника, не само регулира топлината по особено икономичен и ефективен начин, но също така влияе и на скоростта на вентилатора, което осигурява ниски нива на шум.


Вижте също...