Предварително сглобени разпределителни станции от Roth

Thermaset

С предварително сглобените разпределителни станции, немската компания Roth предлага нова оферта за специализираната си програма: в зависимост от предпочитанията на клиента компанията предлага предварително сглобени или индивидуално подбрани варианти. Те се доставят на обекта напълно готови за свързване, което значително съкратява времето за монтаж и свързаните с това разходи.

Thermaset

Сърцето на новите разпределителни станции е колекторът на отоплителния кръг. Клиентите могат да избират от разпределител с отоплителен кръг с индикатор за потока, заключващ се и изработен от месинг (оставен на картинката по-горе) и разпределителят Thermaset, който е изработен от пластмаса с автоматично хидравлично балансиране. В допълнение към колектора за 2 до 14 отоплителни кръга, станциите включват сферични вентили за подаване и връщане, комплект за зонално регулиране, комплект за измерване на количеството топлина, свързващ модул, задвижващ механизъм и регулатор на диференциалното налягане.

Thermaset

Всички компоненти са предварително монтирани в разпределителната кутия и са готови за свързване. Разпределителните станции са подходящи за всички обичайни инсталационни ситуации. Roth предлага и решения за монтаж на повърхността, както и скрити разпределителни кутии. Видимите кутии са изработени са от поцинкована ламарина и са боядисани в бяло. Свързването е възможно да се реализира от дясно или от ляво, което дава допълнителна гъвкавост на системата.

За повече информация: Roth

Вижте също...