pixel

Термопомпена битова станция в 4-тръбна система

Malotech

Термопомпената битова станция MWSW от Malotech осигурява децентрализирано топлоснабдяване. Термопомпите в жилищни сгради могат да постигнат високи нива на ефективност поради ниските температури на потока.

Питейната гореща вода в термопомпата MWSW от Malotech се загрява от пластинчатия топлообменник от неръждаема стомана, използвайки принципа на непрекъснат поток. Електронното управление на подгряване нa водатa осигурява прецизен контрол. За прецизен контрол на температурата са вградени вентил със стъпков мотор и вентил за поддържане на температурата със задвижващ механизъм.

Предимства на 4-тръбната система

Топлата вода може да се подава отделно от горещата вода, така че кръгът за горещата вода да бъде изключен през лятото. Освен това е достатъчна връзка от 230 V за всяко жилище. Дебитът на топла вода е висок, като загубата на налягане при пълно натоварване е под 0,2 бара. MWSW се предлага с мощност от 36 до 44 kW, в зависимост от температурата на потока.

Компактен размер

Malotech предлага версия за скрит и повърхностен монтаж. Размерът на нишата е най-малко 730 x 1310 до 1455 x 132 мм. Свързващата шина със сферични кранове позволява лесен и безопасен монтаж. Изходът за студена вода, както и функциите за вентилация и изпразване, са предназначени да осигурят лесна работа и поддръжка.

Домашната станция е с модулен дизайн, избраните аксесоари са фабрично сглобени и могат да се надграждат индивидуално.

Снимка: Malotech

Може да харесате още...