pixel

Супер тихо универсално устройство от Siegenia

Siegenia

Aerovital Ambience осигурява филтриран свеж въздух при затворен прозорец. Вентилаторът за стенен монтаж от Siegenia впечатлява със съвременния си плосък дизайн и възможността за частично вграждане в стената, съчетавайки естетически предимства с широк спектър от експлоатационни характеристики, което го прави решение от висок клас, отговарящо на най-строгите изисквания.

Ambience Aerovital може да бъде интегриран в архитектурата на сградата още по-гъвкаво – в допълнение към монтажа на стената е възможен и монтаж под тавани или по протежение на странична стена на тавана. Това осигурява максимална гъвкавост и също така прави вентилатора идеално решение за сгради с ограничено пространство на външната стена, както и за случаи, в които таванният монтаж е идеалното оптично решение.

За тази цел Siegenia предлага различни монтажни комплекти: комплект за монтаж на тавана, основен монтажен комплект за страничните стени и комплекти за въздуховода и разширението.

Aerovital Ambience има висока пропускателна способност до 60 m³/h, която високоефективният универсален модел съчетава с изключително тиха работа.

Siegenia

Благодарение на отличното звукопоглъщане (до 58 dB) всички смущаващи шумове отвън остават дискретно на заден план. Отличният коефициент на рекуперация на топлина от 85% и енергоспестяващите EC вентилатори го превръщат в истински ас по отношение на енергийната ефективност.

Иновативният въздуховод с керамичен топлообменник не само предотвратява изсушаването на въздуха в помещението през зимата, но осигурява също така непрекъснат поток на подавания и отработения въздух.

Версията Aerovital Ambience smart е особено ефективна. Различни функции осигуряват вентилация, ориентирана към конкретните нужди. Освен непрекъснат контрол на въздушния поток, този вентилатор е оборудван със сензор за влажност и таймер.

Снимки: Siegenia

Може да харесате още...