pixel

Как да спестим до 30% от разходите ни за отопление и охлаждане

Momit HOME Thermostat

Предмет на настоящата публикация са две високотехнологични устройства, които позволяват да се управлява от дистанция комфортът в жилището, да се контролира  бюджетът, предвиден за отопление и охлаждане и по този начин да се спестяват до 30% от сезонните разходи.

Същите могат да бъдат управлявани чрез различни смарт устройства, работещи, както под Андроид, така и под iOS, след сваляне на съответното приложение.

Momit HOME Thermostat

Това е интелигентен програмируем термостат, който гарантира комфорт и простота на управление от дистанция.

Комплектът включва термостата и Momit Gateway, чрез който се осъществява връзката с домашната интернет мрежа. Към Momit Gateway могат за бъдат свързани до 20 термостати, за да се контролира независимо температурата в няколко помещения.

Momit HOME Thermostat

Momit HOME Thermostat се предлага в два варианта – за монтаж на стена и безжичен вариант (необходимо е да бъде закупен отделно комплект за безжична връзка между термостата и котела).

Momit HOME Thermostat чрез функцията SMART ще научи автоматично рутинната употреба и ще се конфигурира автоматично на базата на тези данни. Ще се активира, след като се изпълнят 3 ръчни промени в един интервал от активната програма. Например, ако е зададена за 3 последователни понеделници температура 21,5˚С в 19:00 и ако в този час е активен период от програмата, той ще се адаптира към новата модификация и ще се автоконфигурира за всички понеделници в този час. Тази функция може да се активира/дезактивира.

Друга основна функция е Геолокацията. Чрез тази функция устройството се включва и изключва според дистанцията, на която се намира потребителят от дома си. Как работи? Достатъчно е да се зададе разстоянието, което се желае и когато мобилното устройство излезе от този радиус, momit Home Thermostat няма да държи сметка на програмирането и ще се изключи, позволявайки да се  реализира икономия всеки път, когато потребителят е далече от къщи. Когато някой от живеещите в къщата влезе в зададения радиус momit Home ще се върне към нормалното функциониране. Геолокацията ще се активира само, ако не се регистрира присъствие в жилището.

Чрез функцията Присъствие Momit HOME Thermostat функционира според зададената програма, всеки път, когато регистрира присъствие в дома. Ако никое устройство не регистрира присъствие в зададения период от време, релето изключва, докато не се регистрира присъствие отново. Този период може да се зададе, когато се конфигурира функцията.

С функцията MyBudget е възможно да се зададе граница на месечните разходи, както и да се види пълна енергийна статистика за определен период.

Momit HOME Thermostat дава възможност за следене и влажността в жилището, както и за актуална информация за прогнозата за времето в зоната, където живеете.

Предлага се в няколко цвята, за да се впише по най-добрия начин в интериора на жилището:

Momit HOME Thermostat

Momit Cool

Momit Cool

Momit Cool трансформира климатика в интелигентно устройство.

Основни предимства:
– монтира се за 5 минути върху климатика;
– няма нужда от кабелна връзка с климатика;
– не се нуждае от свързване към електрическата мрежа.
– възможност за управление на бюджета на енергийните разходи от телефона;
– възможност за програмиране на базата на личните потребности;
– съвместим е 100% с всички климатици, снабдени с дистанционно инфрачервено управление;
– притежава всички възможности и функции като описаните по-горе за Momit HOME Thermostat.

Подробна техническа информация и цени може да получите в нашите търговски центрове.

Може да харесате още...