Адара Инженеринг предлага новите подемни станции Sololift2 WC1, WC3 и C3 на Грундфос

Sololift2

От началото на тази година са пуснати в продажба подобрените версии на Sololift2 WC1, WC3 и C3. Промяната при модели WC1 и WC3 е в дизайна на резервоара, като половината, в която е двигателят е повдигната с 10 мм. Това е направено с цел продуктът да е съвместим с определи модели тоалетни, които се произвеждат в скандинавските страни.

Тази промяна няма да окаже някакво влияние върху нашия пазар.

Промените при модела C3 са две:
Първото подобрение се състои в използването на по-висок клас неръждаема стомана (AISI 316) за изработката на всички неръждаеми елементи, които са в контакт с отпадъчните води (корпуса на двигателя, валовете, болтовете и гайките). Това се прави, за да може Sololift2 C3 да изпомпва без проблеми соления разтвор от регенерационния цикъл на битови, омекотителни системи. По този начин, Sololift2 C3 става единствената обикновена версия на компактна, подемна станция за отпадъчни води, която може да се справя с този агресивен разтвор.

Ето и списък с променените елементи в Sololift C3 от AISI 304 до AISI 316:

описаниеразположени
гайка EA M6 инокс AISI 316под работното колело
статорен ръкавмотор AISI 316
измервателен вал
керамична втулка
семеринги
винт TC+Ph. d4.7×65 инокс A4винтове между корпуса на помпата и капака

Sololift2

Второто подобрение се изразява в добавянето на нов поплавък (нивомер), който е много по-устойчив на високо съдържание на пяна в резервоара. Добавена е и възможност за лесна, ръчна настройка на нивото на включване. Промяната на настройката от високо ниво на включване за перални и миялни машини към ниско ниво за душкабини, може да се направи само с едно завъртане на копчето.

Sololift2

Подобрените версии на Sololitf2 ще започнат да се доставят веднага след изчерпването на наличностите от старите модели. Тъй като няма да има промяна в продуктовите номера, подобрената версия на модела С3 ще се различава от старата по този стикер:

Adara

За контакт с Адара Инженеринг и повече информация.


 

Вижте също...