pixel

С Адара Инженеринг в състезанието на Grundfos – Magna Racing

Grundfos – Magna Racing

Grundfos е лидерът в сектора на автономните енергийноефективни циркулационни помпи. Фирмата е сред първите, които започнаха масово производство на помпи с Енергиен клас А. Циркулационните помпи Magna отдавна съответстват на изискванията на Директивата за енергоемки продукти (EuP) и се използват широко по цял свят.

Ние от Grundfos не чакаме законът да ни принуди да произвеждаме тези продукти, а с високо ниво на отговорност и грижа за околната среда ги създаваме.

В основата на проектирането на нашите помпи стои принципа на непрекъснатото усъвършенстване.

Благодарение на уникалната комбинация от иновативни функции помпа Magna консумира до 70% по-малко енергия в сравнение с други автономни циркулационни помпи със същия типоразмер. Гамата Magna предлага богат избор от типоразмери, подходящи за приложения в битовото и комерсиално отопление или климатизация.

Magna3

Гамата помпи от серия Magna3 на Grundfos е комплект от циркулационни помпи с мокър ротор и вграден контролер, позволяващ адаптирането на работните характеристики на помпите към действителните системни изисквания. В много системи това води до значително намаляване на консумираната електрическа мощност, намаляване на шумовете в термостатичните вентили и фитингите и до оптимизиране на процеса на управление на системата.

Grundfos GO

Настройките на режимите на работа са възможни както от панела за управление на помпите, от дистанционно управление Grundfos GO, така и от управляващи системи за сградна автоматизация през допълнителен комуникационен модул. Снабдени са с режим на работа Auto Adapt, позволяващ автоматична наствойка на работната точка на помпата към характеристиките на системата. С помощта на допълнителен датчик по температура помпи от серия Magna3 могат да се използват и като топломер с изчисляеми стойности.

Помпи Magna3 са проектирани за работа в следните системи:
– отоплителни системи;
– системи за битова гореща вода;
– системи за охлаждане и въздушно кондиционитане;
– геотермални помпени системи;
– соларни системи.

Подходящи за за работа както с вода, така и с разтвори на етилен-гликол с концентрация до 50%.

Magna1

Гамата помпи от серия Magna1 на Grundfos е комплект от циркулационни помпи с мокър ротор и вграден контролер, позволяващ настройка на работните характеристики на помпите към действителните системни изисквания. В много системи това води до значително намаляване на консумираната електрическа мощност, намаляване на шумовете в термостатичните вентили и фитингите и до оптимизиране на процеса на управление на системата. Настройките на режимите на работа са възможни от панела за управление на помпите.

Помпи Magna1 са проектиране за работа в следните системи:
– отоплителни системи;
– системи за битова гореща вода;
– системи за охлаждане и въздушно кондиционитане;
– геотермални помпени системи;
– соларни системи.

Подходящи за за работа както с вода, така и с разтвори на етилен-гликол с концентрация до 50%.

Magna Racing – Игра за инсталатори

Основни правила и условия за участие

Magna Racing

Продължителност на кампанията

Правилата на състезателната кампания важат за продадени помпи в периода 01 Март 2016г. – 30 Юни 2016 г.(последна дата за регистрация на документи).

Фокус на капанията – целева група участници

Състезателната  кампания е отворена за ФИРМИ ИНСТАЛАТОРИ, които в съответствие с предмета на бизнеса си са закупили и инсталирани помпи Grundfos, включени в кампанията.

Не се допуска участие в състезателната кампания на служители на фирмата Организатор и нейни дъщерни поделения, включени в организацията и ръководенето на кампанията, на фирми дистрибутори и поддистрибутори на Grundfos.

Процедура по регистрация в кампанията

С начало 01 Март 2016г. регистрирайте закупените помпи през периода 01 Март 2016г. – 30 Юни 2016г. в сайта www.magnarace.com за състезанието Magna Racing.

Регистрация може да бъде направена само след закупуване на помпа в условията на състезателната кампания.

Участниците в кампанията трябва да съхраняват фактурите за покупка на помпите и при поискване да ги представят на Организатора.

Продукти включени в кампанията:

-Помпи Magna1 – холендрови и фланцеви – генерират  1 точка;

-Помпи Magna3 – холендрови  – генерират  3 точки;

-Помпи Magna3 – фланцеви – генерират  4 точки.

Награди и правила за избор на печелившите

Месечна награда

Един участник, събрал най-много точки за всяка фаза от състезателната кампания  (4 фази), потвърдил получаването им  в съответствие с условията за участие, ще получи месечната награда – автонавигационна система (GPS). За класиране за месечна награда са необходими минимум  6 точки.

Голямата награда

Един участник в състезателната кампания “Magna Racing”, събрал и потвърдил най-много точки в надпреварата в съответствие с условията за участие, ще получи като награда двудневно пътуване до Будапеща, Унгария с посещение на състезанието от Formula 1 Hungarian Grand Prix 2016, за сметка на Организатора. Организаторът покрива разходите по пътуване и настаняване, храна и престой в хотел и посешение на атракцията в съответствие с програма предоставена на печелившия участник. За класиране за голямата награда са необходими минимум  50 точки.

Състезанието от Formula 1 Hungarian Grand Prix 2016 ще се проведе на 24 Юли 2016 г.

Може да харесате още...