pixel

Адара Инженеринг оптимизира сервизната си дейност

Adara

Адара Инженеринг е водеща българска фирма, която предлага помпи и помпено оборудване.

С цел удобство и високо качество на услугите на своите клиенти, Адара Инженеринг оптимизира сервизната си дейност.

Сервизът вече се намира на същия адрес, на който е и централният офис на Адара Инженеринг, а именно в столичния квартал Младост 1, бул. Андрей Сахаров, бл. 75А.

Новият сервиз разполага както с работно помещение, така и с просторна приемна. Акцент към нея е изложба на помпи и помпени решения от водещи световни производители, чиито вносител и партньор за българския пазар е Адара Инженеринг.

Adara

Българската компания предлага богато разнообразие от помпи, помпено оборудване и помпени системи, както и автоматика ниско и средно напрежение. Повече от 10 години дружеството извършва сервизиране на помпи от всякакъв вид, предназначени за широк обхват от приложения – за бита, за индустрията и специализирани.

Adara

Адара Инженеринг е официален представител и оторизиран сервиз за България на немската фирма „Busch“. Българската компания осигурява на потребителите цялостно гаранционно и следгаранционно обслужване на пълната гама вакуумни помпи и системи на Busch, които предлага у нас, както и на специализираните помпи от композит за химическа промишленост на италианския си партньор Argal.

Сервизът предлага и табла за управление на помпените съоръжения, както и техния пуск и настройка.

Сервизните услуги са насочени към всички настоящи и бъдещи клиенти на фирмата, а и не само.

Adara

Без значение дали съоръжението е закупено от фирмата, сервизът може да осигури неговото обслужване и ремонт. Целта е да се предложи качествена поддръжка и бързо отстраняване на проблемите, както и  консултация за правилна експлоатация на съоръженията.

Ръководител на сервизната дейност е инж. Виктор Шейков –  специалист с богат професионален опит.

Поемането на длъжността: “Ръководител сервиз към Адара Инженеринг”, за мен е голямо предизвикателство и шанс за личностно и професионално развитие“, споделя инж. Шейков.

Основните му отговорности са свързани с организиране на поддръжката и сервиза на предлаганите от Адара Инженеринг вакуумни и помпени съоръжения. „Отговарям пряко за приемането и предаването на съоръженията, както и за осигуряване на качествено и бързо обслужване на клиентите. Наблюдавам работата по отстраняване на проблеми, развитие и подобряване на предлаганите услуги“, поясни Виктор Шейков.

Може да харесате още...