pixel

Kermi XNET подово отопление с немска технология!

Kermi XNET

Лъчистото подово отопление е може би идеалната система за отопление на дома. То е удобно, ефективно, ненатрапчиво, тихо и не е източник на прах и алергени.

Kermi XNETСистемите за подово отопление не са ново изобретение. На българския пазар се предлагат от 90-те години на миналия век. Подовото лъчисто отопление включва полагане на тръба в пода, която пренася топлината в помещението чрез инфрачервено лъчение и конвекция, премахвайки необходимостта от принудителна конвекция на въздуха.

През 80-те години на миналия век подово отопление е много популярно в скандинавските страни, където и днес е най-широко разпространената отоплителна система, която притежава множество технически и експлоатационни предимства в сравнение с традиционните радиаторни системи.

Днес например в Швеция тя е най-широко използваната отоплителна система (над 85% от новопостроените домакинствата са оборудвани със системи за подово отопление).

Kermi XNET

Няколко аспекта на лъчистото отопление го правят по-енергийно ефективно. Като начало, равномерното разпределение на топлината по цялата повърхност на пода. Загрява се цялата долна половина на помещението, обгръщайки потребителите в топлина при по-ниска обща температура – в някои случаи до 10 градуса по-ниска от конвенционалната отоплителна система. „Радиаторите и другите форми на„ точково “отопление разпределят неефективно топлината и следователно трябва да работят за по-дълги периоди, за да получите нива на комфорт“.

Повишаването на ефективността на подовото отопление може да бъде значително увеличено с добра изолация, добре проектирана система и качествени материали.

Kermi Xnet е уникална система, базирана на най-високите стандарти. „Kermi“ предлага икономичност, голяма гъвкавост и обмислени в най-малките детайли технически новости.

Kermi XNETЗа разлика от класическите системи, в които се използват радиатори, подовото отопление Xnet означава чисти стени и пълноценно използване на жилищната площ. Тази система за подово отопление може да бъде напълно скрита под керамични плочки или паркет.

Видими остават само вратичката на разпределителното табло и термостатите в апартамента. Най-важното предимство на системата Xnet, което е признато в световен мащаб, е че продуктите на Kermi се различават от другите продукти на пазара със своето високо качество и ниска цена.

В Romstal ще намерите всички необходими продукти за инсталиране на подово отопление Kermi.

Гамата включва над 5000 продукти, характеризиращи се с доказано качество, което Ромстал приема като пазарна политика.

Магазините включват собствен шоурум и складови помещения. Romstal предоставя сервизно, гаранционно и следгаранционно обслужване, техническо консултиране за конфигурацията на системите и при избора на продукти, постоянна наличност в основата на което е разгърнатата мрежа от регионални складове и осигурен транспорт.

Допълнителна информация е достъпна на сайта на Ромстал България.

Може да харесате още...