pixel

Горелките за биогаз на Riello – важен етап в постигането на екологична устойчивост

Riello

В продължение на много години Riello участва в предлагането на решения за изгаряне на биогаз, като активно подкрепя разпространението на този възобновяем енергиен източник.

Специфичните модели горелки Riello са подходящи за изгаряне на биогаз от един източник или за изгаряне на горива от двоен източник, биогаз и природен газ; всички модели са подходящи и за изгаряне на биометан.

Горелките от сериите RS и DB са в основата на предложенията на Riello за изгаряне на биогаз; те обхващат широк диапазон от мощности, съчетават се с механична камера за просто управление или с електронна камера за постигане на перфектен контрол на мощността.

Riello

Горелките за биогаз са производни на стандартните продукти, така че запазват същата надеждност и здравина, но са снабдени с необходимите решения и подобрения, които ги превръщат в идеално предложение за възобновяемите зелени газове. Те са разработени въз основа на европейските стандарти и отговарят на европейските директиви за електромагнитна съвместимост, ниско напрежение и машини.

Те са проектирани за изгаряне само на биогаз и на биогаз и алтернативно гориво. Изборът на съответстващите клапани, подходящи за биохимичните характеристики на биогаза, допълва офертата на Riello в този сегмент на приложение.

Екип от инженери на компанията е посветен на подпомагането на клиентите при избора на подходящи продукти и при персонализирането на стандартните горелки.

Riello е представена на българския пазар от Калория.

Снимки: Riello

Може да харесате още...