pixel

Спете по-добре с климатици Daikin!

daikin

В горещите дни на лятото често имаме проблем със съня. Причина за това може да е и неподходящият климат в спалнята. За да изпитваме комфорт в стаята, не е достатъчно само да е прохладно. Шумният климатик и теченията няма да направят почивката ви по-добра.

А понякога причина за дискомфорта е високата влажност на въздуха. При една и съща температура, при по-висока влажност усещането за топлина е по-силно, допълнено с неприятно усещане за лепкавост.

Използвайте климатик на Daikin и си осигурете пълноценен сън!

Daikin разполага с широка гама климатици, които могат да бъдат инсталирани в спалнята.
С ниските звукови нива по 19 dBA, климатиците Daikin ви осигуряват пълноценна нощна почивка.

daikin

С климатиците Daikin (особено с телата от гамата Bluevolution FTXM–M R32 и Ururu Sarara) вие се възползвате от предимствата на няколко специални филтъра, плюс опцията Flash Streamer. Така въздухът в помещенията е идеално пречистен от прах, вируси, бактерии и алергени. Всичко това създава една много по-здравословна атмосфера, отколкото без климатична система.

daikin

Климатиците от нисък клас имат по-малки топлообменници, за да се спестят пари при производството им. За да се постигне необходимото охлаждане, въздухът трябва да преминава през тях на много висока скорост.

Топлообменниците на климатиците Daikin са по-големи, което позволява преминаването на въздуха през тях на по-ниска скорост. По този начин се предотвратяват теченията и всички негативни последствия от тях.

daikin

Вижте и другите препоръки на Daikin:
1. Климатикът трябва да бъде монтиран така, че въздушният поток да е далеч от леглото. Консултирайте се с професионалист при избора на място за монтаж.
2. С климатиците Daikin e възможно допълнително да насочите въздушния поток с помощта на клапите – използвайте тази опция.
3. Важно е филтрите да се почистват редовно. Колко често зависи от района, в който живеете, но при домашна употреба Daikin препоръчва това да е поне веднъж месечно. Климатикът Ururu Sarara на Daikin разполага със самопочистващи се филтри, това допринася не само за по-чистия въздух в стаята, но и по-добра енергийна ефективност.
4. Често климатиците се настройват на температура под 20°C, което изсушава въздуха и причинява чувство на студ. За комфортен сън и да се предпазите от прекалено изсушаване на въздуха, се препоръчва температурата да е 23-25°C. Прекомерно ниските температури могат да доведат до появата на главоболие и на болки в мускулите.
5. Използвайте опцията за нощен режим на климатици Daikin, която понижава шума на външните тела – така че и съседите да могат да си отпочинат.

daikin

Насладете се на лятото! Научете повече на www.daikin.bg/sleepwell.

 

Може да харесате още...