pixel

Нови механични радиаторни термостати Danfoss

Danfoss

Представяме ви следващото поколение модерни радиаторни термостати, които налагат нови стандарти.

От традиционно към модерно

В продължение на 80 години Danfoss е синоним на точност и прецизност. През 1943 г. ние създадохме първите радиаторни термостати, а днес нашата емблематична потребителска технология е по-актуална от всякога – затова се погрижихме да я преоткрием.

Нашата нова, обогатена гама си остава най-доброто инженерно решение. Тя все така се основава на комплексната естетична издържаност и се определя от безупречното качество на Danfoss продуктите и решения. Прецизността на отоплителните системи все още е в основата на нашето ДНК.

Danfoss

Надграждайки нашия лидерски пазарен опит и експертни познания в бранша, ние за пореден път успяхме да повишим стандартите си, за да гарантираме, че Вие ще получите един модерен радиаторен термостат. Това включва развойна дейност, насочена към нуждите на клиента, и гарантиране на най-високите CA стандарти в рамките на цялата продуктова гама.

Danfoss

Запознайте се с нашето ново семейство

Danfoss Aero™ – модерният избор

Eфективен, премиум газонапълнен термостат с модерен и компактен дизайн.

Уникалната технология на газовия регулатор осигурява най-добра производителност и енергийна ефективност.

DanfossDanfoss Redia™ – практичният избор

Издръжлива конструкция, елегантен дизайн и същевременно практичeн. Danfoss Redia™ е висококачествен термостат с течен сензор. Неговият фокус е върху удобството при използване.

Той има интуитивна скала за настройка, за да постигнете оптимален контрол на температурата.

DanfossDanfoss Regus™ – стойностният избор

Надежден и опростен термостат с течен сензор. Той предлага добър захват чрез нов дискретен дизайн.

Улеснен продуктов подбор

Разгледайте нашия удобен и достъпен продуктов каталог и намерете точно това, от което се нуждаете. Разполагаме с радиаторен термостат (TRV), подходящ за всяко предизвикателство.

Качествените продукти никога не са изглеждали толкова добре

Най-малките детайли могат да окажат най-голямо влияние в работата ви. С новата гама термостати на Danfoss получавате интуитивна визуализация на предната скала с обозначение на всеки градус по скалата. Това улеснява контрола и настройката на температурата. А щифтовете за ограничаване ви позволяват лесно да определяте както максимална, така и минимална настройка на температурата – осигурявайки удобство, спокойствие и потенциал за енергоспестяване за вашите клиенти.

Danfoss

Пълната гама се отличава благодарение на модерния си, изцяло бял дизайн, който се съчетава перфектно с всеки интериор, пасва на всеки радиатор и е лесен за почистване. Най-доброто качество в своя клас – отвътре и отвън.

Danfoss

Как работи?

Това е най-бързият регулатор в света. Нека ви представим един истински шампион: с време за реакция от само 10 минути, газовият регулатор, който е в основата на радиаторните термостати Danfoss AreoTM, е най-бързият на пазара. А благодарение на форсираното усилване той предлага до 2% допълнителна енергийна ефективност в сравнение с течния регулатор – доказано и проверено.

Това гарантира не само по-прецизен контрол на температурата, но и по-добро изживяване за Вас и Вашите клиенти. Освен това ви позволява да предоставите по-енергийно ефективно и 100% устойчиво на бъдещи промени решение.

Нищо повече от възможно най-добрата точност на контрола

Danfoss

Нашата нова, широка гама радиаторни термостати на Danfoss се състои от най-високата категория продукти с класификацията CA съгласно стандарта EN215. Базирани на околната температура на въздуха вместо на температурата на водата, те предлагат най-точното регулиране на температурата в помещението и най-високата енергийна ефективност.

Същото се отнася и за нашите варианти с възможност за защита от злоумишлени действия. Така радиаторните термостати на Danfoss са с един клик над повечето конкуренти. Това също така означава, че ако изберете нашите термостати, не можете да НЕ изберете термостат от най-висок клас. Съвсем разбираемо.

Монтаж: Натиснете. Завъртете. Готово.

Danfoss

Новата гама радиаторни термостати е изцяло насочена към ефективното отопление. Благодарение на уникалното клик присъединяване, характерно за гамата RA2000, монтажът е бърз, надежден и не изисква употребата на инструменти. Просто натиснете, завъртете и сте готови. Термостатът работи веднага, без да е необходимо калибриране, регулиране или поддръжка след монтажа. А лекото „щракване“ ви уведомява, че устройството е поставено на мястото си, така че можете да продължите работа.

Лесно конвертиране с приложението Installer app

Изпитвате затруднения с намирането на правилния кодов номер за следващия Ви проект? Installer app позволява лесно преобразуване с няколко клика.

Danfoss

Това е и мястото, където ще откриете още много други страхотни инструменти, които улесняват живота на инсталатора. Задайте правилните стойности въз основа на типа на вентила, сензора и радиатора. Или задайте правилните стойности според размера на помещението и топлинните загуби. Задайте правилните стойности на топлинните емисии, дебита и предварителните настройки.

Всичко, което всъщност трябва да знаете, е, че преходът към следващото поколение термостати Danfoss е лесен, благодарение на приложението Installer App.

Свалете приложението Installer от Apple App Store или от Google Play store.

За повече информация – Danfoss.

Може да харесате още...